2821
2789

دیدم کسانی که ۲۰ سالگی ازدواج کردن زندگی عالی دارن طلاقم نگرفتن پس حرف شمارو هیچ قبول ندارم

ازدواج انتخابه

طلاق ربطی به زمان ازدواج نداره 

کیفیت زندگی ام ربطی به زمان ازدواج نداره

باخداباش.خدا امنه، آرامش بخشه  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اشتباهی اومدی اینجا محل تبلیغ ازدواج های زودهنگام و فرزندآوران قهرمان هست    

گل گفتی ،اکثرا سن پایین ازدواج کردن و مخالف دخترای مستقل ان و خودساخته،شووور رو دستاورد بزرکی برا دختر میدونن

به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️     کوردم ئەمن🔅
گل گفتی ،اکثرا سن پایین ازدواج کردن و مخالف دخترای مستقل ان و خودساخته،شووور رو دستاورد بزرکی برا دخ ...

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

اشتباهی اومدی اینجا محل تبلیغ ازدواج های زودهنگام و فرزندآوران قهرمان هست    

که همشون با اینکه توی ۸ سالگی ازدواج کردن ولی تونستن موفق بشن و چشم تمام مجردا رو در بیارن به تفریحاتشون رسیدن و از همه جلو ترن😉

She is working on a bio...

دفعه دوم که کنکور دادم دوتا بچه داشتم مهم این بود رشته ای که میخواستم قبول بشم رتبه خیلی برام مطرح ن ...

دقیقا از همین جا شروع میشه هدف هامون با هم یکی نیست به خاطر همینه که حرف همو نمیفهمیم هر کی دنبال یه چیزیه ولی خب یه استانداردی هم وجود داره 

She is working on a bio...

کاری به بحث تاپیک ندارم ولی یه سوالی دارم 

یعنی استارتر خیره؟ کمک مالی میکنه به آدمای فقیر و نیازمند؟

یک عدد منتظر، در انتظار دیدن خط دوم پررنگ بیبی چک که زیر دو دقیقه ببینمش 🥲                                                                    خدایا ان شاءالله میشه من به زودی بچه ی خودمو که سالم و صالح و زیبا باشه به دنیا بیارم و به سلامتی و خوشی بغلش کنم؟ میشه بچه خودمو ببینم؟ دستاشو لمس کنم؟ بزرگش کنم خوب تربیتش کنم؟🥺🙏🏻    ان شاءالله من به زودی،یعنی همین سال ۱۴۰۴، به سلامتی و خوشی و به راحتی باردار میشم و جواب آزمایش خون بارداریم مثبت میشه و کلی خوشحال میشم و 9 ماه بارداری رو به سلامتی و خوشبختی و به راحتی می گذرونم چون من به لطف و مهربونی خدا امید دارم 💝 الهی آمین. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲🏻🌹🌸🌸💙💙.رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین.     خدایا خودت گفتی ازم کم نخواین زیاد بخواین و از یه طرف دیگه هم گفتی اگه صدام بزنین چیزی رو که بخواین بهتون میدم... حالا من امسال یه بچه سالم و صالح و باهوش، خوشگل و خوش قدم و پر روزی و با طول عمر زیاد، مهربون و صبور و سفید و یه خورده تپل میخوام ازت.بسم الله... ان شاءالله🥺. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤🎀🌹

اازدواج نکردن تا سن سی سی و‌یک سالگیم مثل این میمونه که بعد تموم‌شدن مهمونی اسنپ گیرت نیاد 😏😂😂😂

چ بد ک اطرافتون ندیدین ازدواجای موفق ک در این بازه های سنی هست 

به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️     کوردم ئەمن🔅
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز