2821
2789
شمت چه اصراری به شنیدن عقاید من داری بزو تاپیک های برای مادر شوهرت کادو بگیری یا نه

من هر تاپیکی دلم بخواد میرم جناب شماهم خیلی بی ادب تشریف دارید آقایی ک میاد سایت زنانه معلومه چجوری 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه،

منتشر می‌شه.

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن. 🌷

من کسیم که میخرم

😂😂😂آره به خاطر همونه که تا این موقع شب سرکاری بپا باد پولات رو نبره

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

منظورت این که مستقل باشین و بعد ازدواج کنین؟ اگه اینطوری درست میگی خیلی ها رو میبینم تاپیک های رویای ...

بله تا خودتون تحصیلات و شغل و درامد درست و درمونی ندارید نباید انتظار کیسی با همچین ارمانهایی داشته باشید 

کبوتر با کبوتر باز با باز 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

بالای 23 برای ازدواج خانم ها خوب نیست؟!!!!  چرا؟  الان خیلی از دخترها بالاتر از 23 سالگی ...

عرض کردم ک چرا خوب نیست من خودمم ۲۷سالگی ازدواج کردم از لحاظ بیولوژیکی خوب نیست توصیه نمیشه 

مردا اینجور نیسن  ی مرد اگه تا ۲۰ سالگی پخته نشه نمیشه

بیست خیلی سنه کمی یه خیلی به نظرم سی سال به بالا 

مردها بچه تر اون چیزی هستن که ما فکرشو کنیم 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

من هر تاپیکی دلم بخواد میرم جناب شماهم خیلی بی ادب تشریف دارید آقایی ک میاد سایت زنانه معلومه چجوری& ...

من کارم کمک به بدبخت هاست اینو از امضام میتونی متوجه شی البته اگر سواد داری

https://www.cruse.org.uk/
بله تا خودتون تحصیلات و شغل و درامد درست و درمونی ندارید نباید انتظار کیسی با همچین ارمانهایی داشته ...

👏👏 کاملا درست و باهات موافقم بالاخره یکی اینجا عقلانی نظر داد

به هر چیزی که آسیبی کنی ،آن چیز جانگیرت .!!،چنان خیزد که از عشقش به خیزد صد پریشانی.!!!!

عرض کردم ک چرا خوب نیست من خودمم ۲۷سالگی ازدواج کردم از لحاظ بیولوژیکی خوب نیست توصیه نمیشه 

وقتی خواستگار نیست. 

خود من تا حالا خواستگار نداشتم. 25 سالمه. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ چند گروه از کاربرا با من بحث نکنن چون هیچ جوره با من به تفاهم نمیرسن: ۱_ اونایی که فکر میکنن با گفتن یه سری شعار و حرفای بی منطق روشنفکر به نظر میان ۲_ اونایی که به ادیان ابراهیمی توهین میکنن ۳_ اونایی که حقوق زن رو تو حمالی زن برای مرد میدونن با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

ترجیح میدم با شما بحثی نکنم ولی دلم واسه فرزندی که توسط شما تربیت میشه میسوزه  موفق باشید  ...

چرااا؟میسوزه عزیزم؟تربیت فرزند از نظر شما چجوریه؟

من از بچه های لوس خوشم نمیاد دوست ندارم ب بچم افراطی محبت کنم مخصوصا اگه پسر باشه 

ی غذا درست کنم بگه نمیخورم بلند نمیشم براش یکی دیگه درست کنم میگم عب نداره گشنت شد میخوری

چون بعدا وقتی زن گرفت سر غذا با زنش بحث نکنه

ولی ب دختزم محبت میکنم هر چی بخادو فراهم میکنم چون نمیدونم ایندش دست کیه چون نمیدونم شوهرش کیه

این غذارو که میگم برای دخترمم انجام میدم چون ادم باید همچی بخوره

پسرمو همراه با درس خوندن سرکار میفرسم چون ی مرد باید با محیط بیرون اشنا بشه 

با بچه هام رفیق نمیشم حرمت هارو حفظ میکنم ولی باهاشون همدم میشم که باهام راحت باشن نه هر حرفیو بهم بزن نه حرف دلشونو بزنن 

به پسرم یاد میدم در هر شرایطی پشت خواهرش باشع 

به پسرم مردونگی غیرت یاد میدم دل هر دخترو خون نکنه 

به دخترمم خانم بودن یاد میدم به پدرشم میگم با دخترم جوری رفتار کنه که اگه بزرگ شد راحت دل ب ی پسر ندع 

حتی تو ی متن خونده بودم قبل بوسیدن دختر ازش اجازه بگیرین چون اینجور میفهمه که هر کسی لایق این نیس که صورت نازشو ببوسه 

نمیدونم شاید اینجور تربیت کردنم بده ولی من سعی میکنم جوری تربیت کنم که در اینده عروسم و دامادمم از طرز رفتار بچه های من گلایه نکنن