2821
2789
منظورش از مهمونی این بود که اتفاقاتی خوبی ک رو میتونیم تنهایی تجربه کنیم رو تجربه نکنیم نگفت مجردی ...

اول نه اخر اون مسئولیت رو دوشته مگ وقتی ۳۰ سالت شد ازدواج کنی مادر بشی مسئولیت نداری؟

اتفاقا ازدواج زود بچه دار شدن زود باعث میشه ادم جلو باشه

مثلا تو سن ۴۰ سالگی داماد داشته باشه نوه داشته باشه حتی 

ولی ی نفر که به فکر مسئولیتاستو حس میکنی ازدواج جلوی پیشرفتو میگیره اشتباه میکنه نه بچه ن ازدواج جلو پیشرفتو نمیگیرن 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کلا شرایط یک دختر مجرد با یک خانوم متاهل یکسان نیست  یک دختر مجرد قرار نیست یک خونه رو مرتب کن ...

پس من با دوتا بچه از هر مجردی مجرد ترم😂😂😂 اینا بهانه ست زندگی مجردی هم سختی خودشو داره ربطی به پیشرفت ندارن اصلا

یک خانمی تو نی نی سایت به من میگفت تو مشکل داری که تا حالا ازدواج نکردی. کسی نمیگیرتت.  

پز میداد بهم میگفت خودش بهترین شوهر گیرش اومده. افتخار میکرد به این که شوهرش 6 سال ازش کوچکتره. میگفت پولدار بودم شوهر جوون و خوشگل گرفتم. 

به یک چیزهایی اینجا افتخار میکنند و پز میدند ادم تعجب میکنه. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ چند گروه از کاربرا با من بحث نکنن چون هیچ جوره با من به تفاهم نمیرسن: ۱_ اونایی که فکر میکنن با گفتن یه سری شعار و حرفای بی منطق روشنفکر به نظر میان ۲_ اونایی که به ادیان ابراهیمی توهین میکنن ۳_ اونایی که حقوق زن رو تو حمالی زن برای مرد میدونن با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

من چندنفرو دیدم همین ک ازدواج کردن یادشون افتاد مجردی نکردن چه زن چه مرد مثلا بچه شو بیست چهارساعت ...

اونا از لحاظ عقلی بچه ان 

خو گیم نت بازی کن که چی ؟

با دوستات برو کافه  تا کی ؟دوستات مجردن با تو پا میشن میان متاهل بشن سمتت نمیان

مگه ادم با شوهرش نمیتونع جوونی کنه باهم برن کافه باهم بازی کنن 

اتفاقا با شوهر بیشتر از دوست میچسبه 

اول نه اخر اون مسئولیت رو دوشته مگ وقتی ۳۰ سالت شد ازدواج کنی مادر بشی مسئولیت نداری؟ اتفاقا ازدواج ...

ادم از وقتی بچه دار بشه مسئولیت سنگین داره تا وقتی بمیره

هیچوقت اسودگی نخواهد داشت

ترجیح من بر اینه تا وقتی توانایی مسئولیت سنگین رو پیدا نکردم خودمو یه ادم و خانواده ها رو تو هچل نندازم

ترجیح میدم 30سال مجردی، راحت تر نسبت ب متاهلی طی کنم

درزندگی من،عزیزی با رفتنش، شوق تمام امدن ها را تا ابد از من گرفت-نمیتونم وانمود کنم هیچ اتفاقی نیفتاده، وقتی بخش بزرگی از زندگیم به یه دلتنگی عمیق تبدیل شده، آدما قصه عاشقانه خودشون رو دارن که برای نوشتنش همه کار کردن، کی می‌دونه هر کدوم از ما برای دلبسته کردن اونیکی چقدر تلاش کرده، کی می‌دونه کدوم یکی از ما قلبش اول لرزیده؟ کی می‌دونه چند بار از شنیدن اسممون با صدای همدیگه دلمون ریخته؟ ما یه روز به خودمون اومدیم و دیدیم یه چیزایی بینمون عوض شده، حالا دلمون تند تند برای همدیگه تنگ میشه، بارون که میزنه بیشتر بهم فکر میکنیم، پاییز که میاد یه جور دیگه ای دیوونه هم میشیم.کی می‌دونه اولین باری که حس کردیم همدیگه رو دوست داریم چند شب نخوابیدیم؟ کی میدونه توی اولین دیدار چند ثانیه به هم خیره شدیم و پلک نزدیم، ‌کی می‌دونه کی زیر قولمون زدیم و همدیگه رو فراموش کردیم.من نمیدونم کجایی و روزات رو چطور سر میکنی، نمیدونم دلت برای کی تنگ میشه و با چه خاطراتی زندگی میکنی، اما میدونم که یه قصه عاشقانه همیشه عاشقانه ست، حتی اگه آدماش باهم غریبه شده باشن.چشمت رو ببند و گوش کن! یکی بود یکی نبود، ما یه روزی عاشق هم بودیم.به من می‌گه بجنگ! کجای من به سربازها می‌خوره؟ آدم که جنگجو نیست، برای همه‌چیز بجنگه. آدم، آدمه. بغل نشه، پوست تنش از غم تجزیه می‌شه.غرق شدن تایتانیک برای خرچنگهای زنده ای که تو آشپزخونه ی کشتی بودن یه معجزه بود، همون قدر محال ... همون قدر غیر ممکن ...
منظورش از مهمونی این بود که اتفاقاتی خوبی ک رو میتونیم تنهایی تجربه کنیم رو تجربه نکنیم نگفت مجردی ...

دقیقا کار ازدواج درست همینه که بارت دوبرابر نمیشه آرامشی داری که به ازاش مسئولیت هایی هم جایگزین مسئولیت های مجردی میشه و شما اگه یه آمار از زوج‌های موفق داشته باشی این موضوع بهت ثابت میشه آرامش حرف اولو میزنه

ازدواج همیشه هس جوونیم هس؟ شوق هم هس؟ ی سری چیزا تو ی سنی خوبه  از نظر من متاهل بودن خوبه چو ...

ببینید خوب هست یعنی خوب بوددد شوهر خوب مثل خونه شده هر کسی داره دیگه از قبل داره 

الان با این اوضاع جامعه ادم نمیتونه اعتماد کنه بهترین انتخاب ها هم ممکنه تو زرد از اب در بیان 

یک دختر تا زمانی که استقلال مالی شخصیتی نداشته باشه چطور میتونه زندگیشو توی سن پایین بسپاره دست ی پسر ؟؟

من ب شخصه اصلا قبول ندارم چون میدونم توی این دنیا نمیشه صفرتاصد روی کسی حساب باز کرد 

شوهر ما پدر یا مادرمون نیست اون یک مرده و ممکنه روزی بزنه زیر همه چیز 

در خانواده ی ما زیر 28 سال دختر شوهر نمیدن و خدارو شکر همه ی ازدواج کرده هامونم موفق هستن

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

ب نظرم ازدواج درس بلید بر پایه خودشناسی درس باشه،خودشناسی با خودش مهارت ارتباطی و سواد رابطه میاره

امار طلاق گویا هست،اتفاقا امروز میخوندم ک بیشترین دلیلش نداشتن مهارت ارتباطیه

خب ی ادم سن پایین کی فرصت داشته خودشو بشناسه،جنس مخالف پبشکش،صحبتم با استثناها وکسایی ک‌تحت شرایط خاص سردو گرم چشیدن نیس

تفاوت معیارا هم هست ،معمولا اونایی ک سنجیده تر وعمیق تر ب ازدواج فک میکنن ترجیحشون ب سن مناسب ازدواج هست،

در کل از نظر من ازدواج‌براب دختر باید بعد دانشگا رفتن و یا یاد گرفتن حرفه و کار کردن باشه 

به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️     کوردم ئەمن🔅
شما علنا داری ب مجردا توهین میکنی مراقب صحبت کردنت باش

من منظورم به آدمهای بی بند و باره که به خاطر اینکه می‌خوان تنوع داشته باشن تو روابطشون زیر بار تعهد به یک نفر نمیرن وگرنه مجردهایی که دارن پاک زندگیشونو میکنن رو سر من جا دارن گلی 

پس من با دوتا بچه از هر مجردی مجرد ترم😂😂😂 اینا بهانه ست زندگی مجردی هم سختی خودشو داره ربطی به پی ...

شما خودت میگی دوتا بچه داری دیگه شرایط زندگیت با منی که خودممو خودم یکسانه ؟؟مادر بودن خیلی سخته شما دیگه یک نفر نیستی سه نفری 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

یک خانمی تو نی نی سایت به من میگفت تو مشکل داری که تا حالا ازدواج نکردی. کسی نمیگیرتت.   ...

کاش بودم تو اون تاپیک ...

به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️     کوردم ئەمن🔅