2821
2789
نود درصد خانم های اینجا که میخوان جدا بشن با بچه زیر ۲۴ سالشونه

خو عزیزم طلاق تو جامعه ی ما خیلی عادی شده 

ی نفر بخاد زندگی کنه ۱۲ سالشم باشه زندگی میکنه ی نفر بخاد جدا بشه ۳۰ ۴۰ سالگیم جدا میشه با ۱۰ تا بچه

بنظر من به هر دلیلی نباید جدا شد اینکه ما فک میکنیم طرف باید کامل باشه درست نیس مگه ما کامل هسیم ؟

نه ماام نقص هایی داریم زنوشوهر باید همو کامل کنن نقص های همو تبدیل به پیشرفت کنن پشت هم باشن

وقتی همش دنبال بهانه باشیم برای ول کردنو رفتن پیدا میکنیم 

تنها دلیل منطقی طلاق خیانت و اعتیاد هستش بقیشم قبل ازدواج تو باید متوجه بشی مثلا رفیق بازیش 

عرق خوردنش قلیون کشیدنش سطح شعورش و تو نامزدی که دوره اشناییه به هم بزنی ولی وقتی به هم نزدی زیر سقف رفتین دیدی درست نمیشه باید کنار بیای 

دست ب زن بودنش یادم رفت اونم دلیل طلاق میتونه باشع در صورتی که بی دلیل تورو بزنه مثلا یهو تو با ی پسر رفتی بیرون اومد یدونه زد تو گوشت مقصر تویی ن اون چون تو داری یجورایی خیانت میکنی متوجه منظورم شدی 

کل هدف خلقتمون شوهره؟

من منظورم به ازدواج نبود بابا از اول بخون پستامو من میگم صرفا ازدواج نمیتونه آدمو خوشبخت یا بدبخت کنه به خودمون بستگی داره کسی که دنبال پیشرفت باشه تو متاهلی هم می‌تونه به دستش بیاره و مانعی براش نیست این مثال مهمونی به نظرم صرفا معنی بی بند و باری میده انگار

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوب افتخار نداره خواستگار داشتن

تو این سایت افتخار میکنند. خصوصا پز خواستگارهای پولدارشون رو زیاد دیدم میدن. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ چند گروه از کاربرا با من بحث نکنن چون هیچ جوره با من به تفاهم نمیرسن: ۱_ اونایی که فکر میکنن با گفتن یه سری شعار و حرفای بی منطق روشنفکر به نظر میان ۲_ اونایی که به ادیان ابراهیمی توهین میکنن ۳_ اونایی که حقوق زن رو تو حمالی زن برای مرد میدونن با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

برا خانوما ۲۷

اونوقت شاید این خانم تمایل داشته باشه دو تا یا بیشتر فرزند داشته باشه خانمی که نهایت نهایت تا ۴۵ سالگی شانس بارداریش بالا هست 

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

چه پیشرفتی که فقط مال دوران مجردیه؟

کلا شرایط یک دختر مجرد با یک خانوم متاهل یکسان نیست 

یک دختر مجرد قرار نیست یک خونه رو مرتب کنه 

قرار نیست ههر روز و شب چهار پنج ساعت غذا درست کنه 

قرار نیست باردار بشه و بچه بزرگ کنه 

بنابراین یک دختر محرد هم وقت هم ازادی فکر بیشتری داره پس منم ترجیح میدم تا وقتی رشد نکردم دور ازدواجو خط بکشم 

ازدواج همیشه هست شوهر هم فت و فراوونه کافیه قصدت ازدواج باشه اما ادمیزاد همیشه مغزش نمیکشه درس بخونه وکلی چیز دیگه 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

تو نی نی سایت اگه دختر ده ساله رل بزنه و هزار جور کثافت کاری اشکال نداره اما وای به حال دختر چهارده ساله اگه شوهر کنه   کلا با حلال مشکل دارن بعضیا چون حرام زیر دندونشون مزه داده

تو این سایت افتخار میکنند. خصوصا پز خواستگارهای پولدارشون رو زیاد دیدم میدن. 

برا هر کسی افتخارنیست...

به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️     کوردم ئەمن🔅
من منظورم به ازدواج نبود بابا از اول بخون پستامو من میگم صرفا ازدواج نمیتونه آدمو خوشبخت یا بدبخت کن ...

منظورش از مهمونی این بود که اتفاقاتی خوبی ک رو میتونیم تنهایی تجربه کنیم رو تجربه نکنیم

نگفت مجردی برو پارتی و مهمونی

مهمونی استعاره از زندگی راحت و بی دغدغه بود

البته مجردی هم دغدغه هم داره ها ولی بار مسئولیت خودت فقط رو دوشته 

درزندگی من،عزیزی با رفتنش، شوق تمام امدن ها را تا ابد از من گرفت-نمیتونم وانمود کنم هیچ اتفاقی نیفتاده، وقتی بخش بزرگی از زندگیم به یه دلتنگی عمیق تبدیل شده، آدما قصه عاشقانه خودشون رو دارن که برای نوشتنش همه کار کردن، کی می‌دونه هر کدوم از ما برای دلبسته کردن اونیکی چقدر تلاش کرده، کی می‌دونه کدوم یکی از ما قلبش اول لرزیده؟ کی می‌دونه چند بار از شنیدن اسممون با صدای همدیگه دلمون ریخته؟ ما یه روز به خودمون اومدیم و دیدیم یه چیزایی بینمون عوض شده، حالا دلمون تند تند برای همدیگه تنگ میشه، بارون که میزنه بیشتر بهم فکر میکنیم، پاییز که میاد یه جور دیگه ای دیوونه هم میشیم.کی می‌دونه اولین باری که حس کردیم همدیگه رو دوست داریم چند شب نخوابیدیم؟ کی میدونه توی اولین دیدار چند ثانیه به هم خیره شدیم و پلک نزدیم، ‌کی می‌دونه کی زیر قولمون زدیم و همدیگه رو فراموش کردیم.من نمیدونم کجایی و روزات رو چطور سر میکنی، نمیدونم دلت برای کی تنگ میشه و با چه خاطراتی زندگی میکنی، اما میدونم که یه قصه عاشقانه همیشه عاشقانه ست، حتی اگه آدماش باهم غریبه شده باشن.چشمت رو ببند و گوش کن! یکی بود یکی نبود، ما یه روزی عاشق هم بودیم.به من می‌گه بجنگ! کجای من به سربازها می‌خوره؟ آدم که جنگجو نیست، برای همه‌چیز بجنگه. آدم، آدمه. بغل نشه، پوست تنش از غم تجزیه می‌شه.غرق شدن تایتانیک برای خرچنگهای زنده ای که تو آشپزخونه ی کشتی بودن یه معجزه بود، همون قدر محال ... همون قدر غیر ممکن ...
کلا شرایط یک دختر مجرد با یک خانوم متاهل یکسان نیست  یک دختر مجرد قرار نیست یک خونه رو مرتب کن ...

ازدواج همیشه هس جوونیم هس؟

شوق هم هس؟

ی سری چیزا تو ی سنی خوبه 

از نظر من متاهل بودن خوبه چون تو خونه ی خودتو داری خانم خونه ای 

بچه داری خانواده ی کوچیک خودتو داری 

و اون راحتی که ادم باشوهرش داره با هچکی نمیتونه داشته باشه واقعاا میگم 

شاید امتحان کردن انواع آدمها پیشرفته دیگه...

شما علنا داری ب مجردا توهین میکنی

مراقب صحبت کردنت باش

درزندگی من،عزیزی با رفتنش، شوق تمام امدن ها را تا ابد از من گرفت-نمیتونم وانمود کنم هیچ اتفاقی نیفتاده، وقتی بخش بزرگی از زندگیم به یه دلتنگی عمیق تبدیل شده، آدما قصه عاشقانه خودشون رو دارن که برای نوشتنش همه کار کردن، کی می‌دونه هر کدوم از ما برای دلبسته کردن اونیکی چقدر تلاش کرده، کی می‌دونه کدوم یکی از ما قلبش اول لرزیده؟ کی می‌دونه چند بار از شنیدن اسممون با صدای همدیگه دلمون ریخته؟ ما یه روز به خودمون اومدیم و دیدیم یه چیزایی بینمون عوض شده، حالا دلمون تند تند برای همدیگه تنگ میشه، بارون که میزنه بیشتر بهم فکر میکنیم، پاییز که میاد یه جور دیگه ای دیوونه هم میشیم.کی می‌دونه اولین باری که حس کردیم همدیگه رو دوست داریم چند شب نخوابیدیم؟ کی میدونه توی اولین دیدار چند ثانیه به هم خیره شدیم و پلک نزدیم، ‌کی می‌دونه کی زیر قولمون زدیم و همدیگه رو فراموش کردیم.من نمیدونم کجایی و روزات رو چطور سر میکنی، نمیدونم دلت برای کی تنگ میشه و با چه خاطراتی زندگی میکنی، اما میدونم که یه قصه عاشقانه همیشه عاشقانه ست، حتی اگه آدماش باهم غریبه شده باشن.چشمت رو ببند و گوش کن! یکی بود یکی نبود، ما یه روزی عاشق هم بودیم.به من می‌گه بجنگ! کجای من به سربازها می‌خوره؟ آدم که جنگجو نیست، برای همه‌چیز بجنگه. آدم، آدمه. بغل نشه، پوست تنش از غم تجزیه می‌شه.غرق شدن تایتانیک برای خرچنگهای زنده ای که تو آشپزخونه ی کشتی بودن یه معجزه بود، همون قدر محال ... همون قدر غیر ممکن ...
شاید امتحان کردن انواع آدمها پیشرفته دیگه...

گویا مجردی شما یا دور ‌ورت خیلی گوهربار بوده و امتحانی

به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️     کوردم ئەمن🔅
ازدواج همیشه هس جوونیم هس؟ شوق هم هس؟ ی سری چیزا تو ی سنی خوبه  از نظر من متاهل بودن خوبه چو ...

من چندنفرو دیدم همین ک ازدواج کردن یادشون افتاد مجردی نکردن

چه زن چه مرد

مثلا بچه شو بیست چهارساعت میذاشت پیش ما ک با دوستاش بره کافه

میگفت من جوونی نکردم

یه اقای دیگ زنشو میذاشت خونه میرفت گیم نت میگفت جوونی نکردم

ببین ادم باید ازاین چیزا دلش سیر بشه والا عقده شو حمل میکنه

البته خیلیا ب این چیزا علاقه ندارن اما اینم هست