2789
عنوان

ارث ضغیر

177 بازدید | 26 پست

سلام من ۱۵ سالمه پدرم ۸ ساله که مرده و ما ۱۱ تا فرزندیم کلا که تازگیا داداشمم مرده تا قبل از مرگش داداشم قیم من بود و فقط با اون رفت امد داشتم و بگم که اونا همههه ازدواج کردن نوه دارن فقط من سن قانونی ندارم بعد از مرگ داداشم خواهر ناتنیم که از بچگی باهاشون بزرگ شدم قیم من شد و الان خواهر برادرام میخوان خونه اینارو بفروشن همه میگن ما نیاز داریم ولی من دوست ندارم بفروشم چون نمیتونم باهاش کاری کنم مثلا تو ۱۸ سالگیم حداقل میتونم ماشینی چیزی بگیرم پولم تقریبا ب هر نفر ۲۵۰ یا کمتر برسه انقدر دیگه بهم اسرار میکنن خستم کردن ۸ سال حتی بهم زنگم نزدن الان چون فقط من مخالفم میخوان لای منگنه بزارن منو و تهدید کردن اگه رضایت ندی دولت میاد و ...ببخشید طولانی شد میشه راهنمایی کنید میتونن کاری کنن؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم خدا صبرت بده گلم.

فکر کنم اگر قیم شما راضی نباشه نمیتونن چون خونه رو وارث باید همه وراث امضا کنن یا یکی وکالت محضری داشته باشه تا بتونن خونه رو بفروشن حتی اگر بفروشن شما میتونین شکایت کنین ازشون که مال شماهم بود فروختن

❤️‍🩹 I`m ok                                                         
آره عزیزم میتونن قانونی اقدام کنن و سهمشونو بگیرن

یعنی نمیگن مثلا چون صغیرم باید تا ۱۸ سال بمونه؟راستی اینا قبلا با امضای داداشم در غیاب من بیجارهاروهم تقسیم کردن اصلا من خبر نداشتم کجا برا من افتاده چجوری هس چقدر برنج میتونم بگیرم

عزیزم خدا صبرت بده گلم. فکر کنم اگر قیم شما راضی نباشه نمیتونن چون خونه رو وارث باید همه وراث امضا ...

خیلی ممنون 

خواهر منم شبیه شما میگه ولی نمیدونم اونا ۹ نفرن که موافقن و با فرزندای داداشم که مرده اونام راضی عن

یعنی نمیگن مثلا چون صغیرم باید تا ۱۸ سال بمونه؟راستی اینا قبلا با امضای داداشم در غیاب من بیجارهاروه ...

ن سهم تورو هم بخودت میدن اگه ب سن قانونی نرسیده بودی سهمت میرف دست قیم یا دولت

زندگیم دخترانم و همسر عزیزم😍
عزیزم خدا صبرت بده گلم. فکر کنم اگر قیم شما راضی نباشه نمیتونن چون خونه رو وارث باید همه وراث امضا ...

چرا نتونن؟؟اگه ایشون راضی نباشه خونه فروخته میشه و سهم ایشون میره ب حساب دولت اگه سهمشو نخاد

خیلی ممنون  خواهر منم شبیه شما میگه ولی نمیدونم اونا ۹ نفرن که موافقن و با فرزندای داداشم که م ...

عزیزم خیلی سخته ولی اگر هم نتونستی جلودار خانوادت برای فروش بشی با پولت سکه بگیر بزار امنتی بانک فکر کنم سودم میدن بهت باید البته پرسو جو کنی که ببینی هست یا نه اینجوری پولت بی ارزش نمیشه گلم.

❤️‍🩹 I`m ok                                                         
ن سهم تورو هم بخودت میدن اگه ب سن قانونی نرسیده بودی سهمت میرف دست قیم یا دولت

در واقع الان منم اندازه اونا بیجار دارم ولی بزور میخوان خونه رو بفروشن تنها چیزی که دارم همون سهم از خونس نمیخوام فعلا بفروشمش 

یعنی نمیگن مثلا چون صغیرم باید تا ۱۸ سال بمونه؟راستی اینا قبلا با امضای داداشم در غیاب من بیجارهاروه ...

حتما دست نوشته ای چیزی باید باشه ک سهمت معلوم شه اگه هم مدرکی نباشه میتونن چیزی بهت ندن یا بدن ک بستگی ب فهم و شعورشون داره

چرا نتونن؟؟اگه ایشون راضی نباشه خونه فروخته میشه و سهم ایشون میره ب حساب دولت اگه سهمشو نخاد

عزیزم سهمش میخواد ولی شما خودتون وقتی میخواین یه خونه بخرین طرفت راضی به فروشش نباشه میخرین چون رو وارث همه وراث باید راضی باشن یا وکالت محضری یکیشون داشته باشن اگر قیم این خانم رضایت ندن یعنی ۲نفر که یکطرف معامله هستن ناراضی میتونن شکایت کنن که خواهر برادراشون مال غیر فروختن

❤️‍🩹 I`m ok