2789
عنوان

ارث ضغیر

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 26 پست
در واقع الان منم اندازه اونا بیجار دارم ولی بزور میخوان خونه رو بفروشن تنها چیزی که دارم همون سهم از ...

عزیزم هیچکاری نمیتونی بکنی خونه مال همه وراثه

زندگیم دخترانم و همسر عزیزم😍
عزیزم سهمش میخواد ولی شما خودتون وقتی میخواین یه خونه بخرین طرفت راضی به فروشش نباشه میخرین چون رو و ...

اگه ایشون راضی نشه شکایت میکنن و با دادگاه طرف میشن دادگاه هم میگه ایشون اگه داره سهم بقیرو بخره خونه رو برداره اگه هم ب توافق نرسن بازم خونه فروخته میشه و سهم این خانم میره ب حساب دولت بعد باید بدوئه دنبال سهمش و چون از طریق دادگاهه همه چی قانونیه و مال غیری دیگه وجود نداره

زندگیم دخترانم و همسر عزیزم😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همسایه خونه بابام همینجور فروختن چون دخترا ناراض بودن بعد رفتن فخص کردن معامله رو.روی دیوار خونه ام نوشتن که خونه روی وارث کسی حق خریدش نداره دیگه کسی جرعت نکرد مالی که توش شک شبه هست بخره الان سالهاس که فروش نرفته.

❤️‍🩹 I`m ok                                                         
عزیزم خیلی سخته ولی اگر هم نتونستی جلودار خانوادت برای فروش بشی با پولت سکه بگیر بزار امنتی بانک فکر ...

ولی من اصلا راضی به فروشش نیستم انقدر تحت فشارم میزارن بعدشم غیر از خونه باز زمینو اینا دارن همه خونه دارن نمیدونم چرا انقد اصرار میکنن

اگه ایشون راضی نشه شکایت میکنن و با دادگاه طرف میشن دادگاه هم میگه ایشون اگه داره سهم بقیرو بخره خون ...

خودشونن همینو گفتن ولی گفتم شاید صغیر بودن تاثیری داشته باشه

ولی من اصلا راضی به فروشش نیستم انقدر تحت فشارم میزارن بعدشم غیر از خونه باز زمینو اینا دارن همه خون ...

یبار برای همیشه توروشون وایسا بگو مال صغیر تو زندگیتون نیارین من راضی به فروش خونه نیستم خود دانین خدای خودتون 💔

❤️‍🩹 I`m ok                                                         
حتما دست نوشته ای چیزی باید باشه ک سهمت معلوم شه اگه هم مدرکی نباشه میتونن چیزی بهت ندن یا بدن ک بست ...

بعد از چندین سال تازه نقشه زمین کشاورزی که تقسیم کردن و نقشه خونه رو بهم دادن

یبار برای همیشه توروشون وایسا بگو مال صغیر تو زندگیتون نیارین من راضی به فروش خونه نیستم خود دانین خ ...

اصلا حالیشون نیست یعنی فکر کنین جلسه گزاشتن که حرف بزنیم گفتم نمیام به هوای اینکه بیاراجب برنجت صحبت کنیم منو کشوندن اونجا بعد جالبش اینجاس میگن قیومت دخالت نکنه اون یادت میده ۹ نفری ریختن سرم برو پولتو فلان کن ما نیاز داریم انقدر حرف زدن بازم امشب اومده بودنن اینجا برای اولینن بار که فقط راضیم کنن

اصلا حالیشون نیست یعنی فکر کنین جلسه گزاشتن که حرف بزنیم گفتم نمیام به هوای اینکه بیاراجب برنجت صحبت ...

عزیزم بازم میگم اگر سهمت دادن پول نقد نزار بانک سکه بخر.امیدوارم که شما موفق بشین که نتونن بفروشن ولی اگرم خروختن پولت به هیچکس نده یا نزار بانک که بی ارزش بشه سکه بخرش که اگر ۵سال دیگه خواستی جهاز یا ماشین بخری سود کنی.

❤️‍🩹 I`m ok