من دو سه سال پیش خیلی پیگیرش بودم حتی کل دوره های امیر شریفی رو گرفتم و کتاب و فیلم راز رو دیدم خوندم خلاصه که بدجور درگیر بودم تاثیر مثبت زیادی داشت برام واقعا پیشرفت کردم و از همه مهم تر افسردگیم واقعا از بین رفته بود منی که نه دارو نه روانشناس واقعا جواب نمیده و همکاری نمیکنم اما ولش کردم
میخوام شروع کنم دوباره شما نتیجه گرفتین؟
برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖
منم خیلی دوس دارم این روشا رو امتحان کنم ولی چیز زیادی ازش نمیدونم دوتا خواسته ی خیلی مهم دارم دارم واسشون تلاش میکنم اما میخوام از قانون جذب و اینا هم استفاده کنم ممنون میشم راهنماییم کنید
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ولی وقتی یادم افتاد که من اینا رو یه روزی مشخص کرده بودم و به زمان حال خودم نگاه کردم دیدم بیشتریا رو داشتم 🙂
در حال حاضر زندگیم آشفته اس و من مطمئنم که خدا بالاخره یه روز معجزه شو بهم نشون میده ، من تا اون روزی که معجزه رو ببینم منتظرم 🦋💕 .گوهر خود را مزن بر سنگ هر ناقابلی ، صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی🐦❤️🥲
من با مراقبه و مدیتیشن میتونم کاری کنم شخص مورد نظرم یجوری دلتنگم شه و یجوری باهام ارتباط بگیره
ب مام بگو لطفننن
یه چیزایی میدونم ازش
در حال حاضر زندگیم آشفته اس و من مطمئنم که خدا بالاخره یه روز معجزه شو بهم نشون میده ، من تا اون روزی که معجزه رو ببینم منتظرم 🦋💕 .گوهر خود را مزن بر سنگ هر ناقابلی ، صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی🐦❤️🥲
من با مراقبه و مدیتیشن میتونم کاری کنم شخص مورد نظرم یجوری دلتنگم شه و یجوری باهام ارتباط بگیره
چجوری هست یادم میدی
تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐 اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇
تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐 اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇