2777
2789
عنوان

از قانون جذب نتیجه گرفتین؟؟

817 بازدید | 37 پست

من دو سه سال پیش خیلی پیگیرش بودم حتی کل دوره های امیر شریفی رو گرفتم و کتاب و فیلم راز رو دیدم خوندم خلاصه که بدجور درگیر بودم تاثیر مثبت زیادی داشت برام واقعا پیشرفت کردم و از همه مهم تر افسردگیم واقعا از بین رفته بود منی که نه دارو نه روانشناس واقعا جواب نمیده و همکاری نمیکنم اما ولش کردم

میخوام شروع کنم دوباره شما نتیجه گرفتین؟

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

منم خیلی دوس دارم این روشا رو امتحان کنم ولی چیز زیادی ازش نمیدونم دوتا خواسته ی خیلی مهم دارم دارم واسشون تلاش میکنم اما میخوام از قانون جذب و اینا هم استفاده کنم ممنون میشم راهنماییم کنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره من رسیدم به طرز عجیبی و باور نکردنی 

چیز زیاد خاصی نبود (خوده هدفم) 

ولی وقتی یادم افتاد که من اینا رو یه روزی مشخص کرده بودم و به زمان حال خودم نگاه کردم دیدم بیشتریا رو داشتم 🙂

در حال حاضر زندگیم آشفته اس و من مطمئنم که خدا بالاخره یه روز معجزه شو بهم نشون میده ، من تا اون روزی که معجزه رو ببینم منتظرم 🦋💕                                                        .گوهر خود را مزن بر سنگ هر ناقابلی ، صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی🐦❤️🥲  

من با مراقبه و مدیتیشن میتونم کاری کنم شخص مورد نظرم یجوری دلتنگم شه و یجوری باهام ارتباط بگیره

ب مام بگو لطفننن

یه چیزایی میدونم ازش 

در حال حاضر زندگیم آشفته اس و من مطمئنم که خدا بالاخره یه روز معجزه شو بهم نشون میده ، من تا اون روزی که معجزه رو ببینم منتظرم 🦋💕                                                        .گوهر خود را مزن بر سنگ هر ناقابلی ، صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی🐦❤️🥲  

من نقاشی هدفمو کشیدم زدم به دیوار اتاقم بهش رسیدم.

شکرگزاری روزانه

و روزی ۱۵ بار خواسته ام رو به زبان حال مینوشتم

میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا میکنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂

ب مام بگو لطفننن یه چیزایی میدونم ازش 

از یوتیوب انجام میدم

باید قبل خاب نباشه انرژیت مثبت باشه از چیزی ناراحت نباشی و ازهمه مهم تر جای خلوتی باشی

خدایا کاش خودت بغلم کنی قول میدم دیگه هیچی ازت نخوام🥲
من با مراقبه و مدیتیشن میتونم کاری کنم شخص مورد نظرم یجوری دلتنگم شه و یجوری باهام ارتباط بگیره

چجوری هست یادم میدی

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

بیایین باهم شروع کنیم

بیا 

ب مام بگو لطفننن یه چیزایی میدونم ازش 

چی میدونی به منم بگو

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇