2777
2789
عنوان

بخاطر دوستم 5 شدم تو امتحان😐

330 بازدید | 19 پست

بچه ها یه تحقیقی بود باید انجام میدادیم خلاصه دوستم شد سرگروه همه کارارو کرد صفحه هاش چون زیاد بود باید تقسیم میکردیم ولی گفت تو نمیخواد بنویسی کلی درس نوشتی برام اینا 

روزی که باید تحویل میدادیم نیومد چندروز بعدش هم نیومدا خر امتحانا شروع شد من دارم میخونم و درسای عقب موندمو حل میکنم حالا میگه چند صفحه مونده تو بنویس منم گفتم نمیتونم چون سرم شلوغه چرا زمانس که میگفتم همش میگفتی نمیخاد اینا

الان چیکار کنم 15 نمره فقط اون تحقیقه که تایمش گذشته

به معلمه بگم؟ کلا سه نفریم دوتاشون درس مهم نیس اصلا براشون انگار.. ولی من حساسم رو نمره چه کنم؟

عجب دوست سمی هستش

نمیتونی از گروهش بری؟ 

سلام گرد افریدم (برگرفته از شاهنامه) 🧬🏰 عاشق تاریخم به خصوص تاریخ کشورم🫂🏰    عاشق رنگ بژم 🧬  من کامل نیستم و هنوز باید تلاش کنم نه برای اینکه کامل شم برای اینکه خودمو بیشتر دوست داشته باشم🏰🫂  از عاشقان هری پاتر و کیدراما (فیلم کره ای)🫱🏽‍🫲🏻🤝🏻🏰🫂  من از نسل کوروش بزرگ و کاساندان هستم 🏰🧬      تاریخ کشورم پر از عجایب و سربلندیهه و من بهش افتخار میکنمم🫂🤍       یکی از داستانهای زمان هخامنشی: یک خدمتکار زیبا و سختکوش عاشق یه سرباز هخامنشی میشه🫶🏻🤍 ولی بعد جنگ اون سرباز کشته میشه و اون بانوی زیبا و با وقار به اجبار ازدواج میکنه سال ها میگذره و اون بانوی ما از وطنش که ایران بوده دور میشه🥺🫂  بچه دار و نوه دار میشه 🫱🏽‍🫲🏻 یه روز  نوه اش یه سکه از دوره ی هخامنشی نشان مادربزرگ مهربون ما میده مادربزرگ گریه اش میگیره �🫂 و به ایران برمیگرده و به اخرین ارزوش که مردن تو خاک کشور خودش بوده میرسهه🫂🏰🤝🏻🫱🏽‍🫲🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت بنویس ب معلم هم بگو اونا همکاری نکردن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

نه چون ۳۰ صفحه باید دوباره خودم بنویسم..

به معلم بگو من دست تنهام اگه اینجوری باشه تنها انجام میدم شابد یه کاری کرد اون سی صفحه رو انجام بده بهشون بگو انحام ندادی تا درس عبرت بشه براشون میدونم سخته ولی انجام بده

سلام گرد افریدم (برگرفته از شاهنامه) 🧬🏰 عاشق تاریخم به خصوص تاریخ کشورم🫂🏰    عاشق رنگ بژم 🧬  من کامل نیستم و هنوز باید تلاش کنم نه برای اینکه کامل شم برای اینکه خودمو بیشتر دوست داشته باشم🏰🫂  از عاشقان هری پاتر و کیدراما (فیلم کره ای)🫱🏽‍🫲🏻🤝🏻🏰🫂  من از نسل کوروش بزرگ و کاساندان هستم 🏰🧬      تاریخ کشورم پر از عجایب و سربلندیهه و من بهش افتخار میکنمم🫂🤍       یکی از داستانهای زمان هخامنشی: یک خدمتکار زیبا و سختکوش عاشق یه سرباز هخامنشی میشه🫶🏻🤍 ولی بعد جنگ اون سرباز کشته میشه و اون بانوی زیبا و با وقار به اجبار ازدواج میکنه سال ها میگذره و اون بانوی ما از وطنش که ایران بوده دور میشه🥺🫂  بچه دار و نوه دار میشه 🫱🏽‍🫲🏻 یه روز  نوه اش یه سکه از دوره ی هخامنشی نشان مادربزرگ مهربون ما میده مادربزرگ گریه اش میگیره �🫂 و به ایران برمیگرده و به اخرین ارزوش که مردن تو خاک کشور خودش بوده میرسهه🫂🏰🤝🏻🫱🏽‍🫲🏻
خیلی زیاده نمیتونم قربونت برم باید نهایتا تا چهارشنبه تحویل بدم اینجوری قبول نمیکنه 

پس چی صفر بشی؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

کاری نداره به معلمت بگو ی تحقیق فردی بده بهت

تا آخر امتحانات بدی بهش 

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین .......اسمم برگرفته از کتاب چرند و پرند دهخداست به معنای چرند بودن نظراتم نیست دوستان😐
به معلم بگو من دست تنهام اگه اینجوری باشه تنها انجام میدم شابد یه کاری کرد اون سی صفحه رو انجام بده ...

اخه میدونی چون هم از تایمش گذشته هم یکی دوبار چندنفر تز گروه رفتن معلمه دیگه قبول نمیکنه تنها باشم یا عوض کنم گروهمو

به دوستم باز گفتم انجام نداد مجبورم همین کارو کنم دیگه