امروز دکترمو عوض کردم رفتم پیش الهه امیری اصفهانم بخدا اصلا اهمیت نداد بهم وقت نذاشت برام این همه راه رفتم هزینه کردم من تنبلی تخمدان دارم سونو کرد ۱۴ سیکلم بود امروز بعد گفت فولیکول نداری گفتم خب دارو بده نداد گفت پریود شدی روز اول تا سوم بیا دوباره تا بهت بدم میخواست تو یه ماه دو دفعه ویزیت و دودفعه سونو برم واقعا بخاطر پول چرا باید بهم دارو نده ک ماه بعد برم !!!! بهش گفتم خب دارو بده از سوم سیکلم میخورم من چن تا دکتر رفتم همه کسایی هم ک تنبلی دارن روند درمان رو میدونن باید ۱۲ تا ۱۴ سیکل بری برا سونو فولیکول بعد میگه شاید باردار باشی نمیشه دارو بدم گفتم خب بازدار بشم ک نمیخورمشون اصلا پریودی این داروهارو باید خورد بعدم گفت شاید تخمکت ازاد شده گفتم پس مایع ازاد نبود؟؟ گفت تو سنو واژینال مشخص نیست تخمک ازاد شده یان!!!!!!! واقعا چرا اینجوری کرد همزمان سوالای منو وقتی داشت یه زن دیگه رومعاینه میکرد از پشت پرده بزوز میداد
بزودی من مادر میشم قولشو از خدا گرفتم 😍😍 الهی به امیدتو ۱۴۰۳/۳/۱۶ روز تولدمه امسال بهترین هدیه ی تولدو خدا به من داد وقتی فهمیدم توی دلم دلبری لونه کرده😍 شاید دوقلو باشه اخه چند تا فولیکول داشتم من از خدا کم نمیخوام بچه میخوام دوقلو میخوام صحیح و سالم تاروز تولدم امضای من ب حقیقت تبدیل میشه منم مادر میشم انتظارم تموم میشه خدایاشکرت امشب ۱۴ روز امپول hcgمیگذره هنوز بی بی چک نزدم چون میترسم از منفی شدنش نمیدونم دارمت یانه ولی من هرشب باهات حرف میزنم کاش خدا تورو به من بده روز تولد امام رضا بی بی چک مثبت شد خداروشکر خودت مواظب تودلی باشه ممنون ازت واقعا عاشقتم خدا خدایا تورو به دو دست بریده ابالفضل قسم میدم قلب بچه ام تشکیل بشه بزودی ممنونم ازت 😍 خدایا خودت مواظب هدیه قشنگ ایی که بهم دادی باش به خودت میسپارم دوست دارم برامحفظش کن❤ دخترم زیباترین هدیه خدا مثل یه کوه پشتت میمونم خداتورو برام حفظ کنه
اخه این چه حرفیههههه میزنی...خب درست گفته هیچ دکتری روز ۱۴ دارونمیده باید از روز ۳پریود داری استفاده ...
عزیزم روز ۱۴ وقتی میبینه وضعیتو دارو میده میگه از سوم پریودی بخور
بزودی من مادر میشم قولشو از خدا گرفتم 😍😍 الهی به امیدتو ۱۴۰۳/۳/۱۶ روز تولدمه امسال بهترین هدیه ی تولدو خدا به من داد وقتی فهمیدم توی دلم دلبری لونه کرده😍 شاید دوقلو باشه اخه چند تا فولیکول داشتم من از خدا کم نمیخوام بچه میخوام دوقلو میخوام صحیح و سالم تاروز تولدم امضای من ب حقیقت تبدیل میشه منم مادر میشم انتظارم تموم میشه خدایاشکرت امشب ۱۴ روز امپول hcgمیگذره هنوز بی بی چک نزدم چون میترسم از منفی شدنش نمیدونم دارمت یانه ولی من هرشب باهات حرف میزنم کاش خدا تورو به من بده روز تولد امام رضا بی بی چک مثبت شد خداروشکر خودت مواظب تودلی باشه ممنون ازت واقعا عاشقتم خدا خدایا تورو به دو دست بریده ابالفضل قسم میدم قلب بچه ام تشکیل بشه بزودی ممنونم ازت 😍 خدایا خودت مواظب هدیه قشنگ ایی که بهم دادی باش به خودت میسپارم دوست دارم برامحفظش کن❤ دخترم زیباترین هدیه خدا مثل یه کوه پشتت میمونم خداتورو برام حفظ کنه
هر دکتری بری همینه هیچ کدوم قبل سیکل دارو بهت نمیدن میگن روز ۳بیا سونو بشو بعد دارو مینویسن که اگه ش ...
من چند تا دکتر رفتم وقتی میبینن فولیکول نداری برا ماه بعد بهت دارو میدن ک بخوری ولی این نداد
نه منم تنبلی داشتم میرفتم چهاردهم چک میکرد دارو میداد میگفت سوم پریود تاپنجم بخور باز چهاردهم بیا.لطفا دیگ پیشش نرو و یارفتی دیگویزیت نده
مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
هر دکتری بری همینه هیچ کدوم قبل سیکل دارو بهت نمیدن میگن روز ۳بیا سونو بشو بعد دارو مینویسن که اگه ش ...
من چند تا دکتر رفتم وقتی میبینن فولیکول نداری برا ماه بعد بهت دارو میدن ک بخوری ولی این نداد
پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙 🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻 ✅ درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
عزیزم روز ۱۴ وقتی میبینه وضعیتو دارو میده میگه از سوم پریودی بخور
همشون همینند عزیز دلم وای به حال دب بیمارهای خاص که میفتن طولانی مدت زیر دست اینها وجدان دیگه از ملت رخت بر بسته اکثرشون نه بیمه قبول میکنند نه نسخه وارد سامانه میکنند عملا همه چی آزاد
اگه هم تنبلی داری دمنوش گیاه پنج انگشت و بارهنگ روز اول تا سوم پریودی هر صبح ناشتا بخور کاملا رفع میشه
اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه