2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فراموشی نگرفتن؟ 

نه عزیزم تا دوماه اول کلا ضمیر ناخودآگاهش به شدت فعال بود و ریزترین خاطرات بچگی رو هم توی خواب میدید و بیان میکرد ، گاهی اوقات کارهایی میکرد غیر عادی یا خنده های الکی ولی دکتر گفته بود تا ۶ ماه این عوارض طبیعیه، و خداروشکر بعد دو سه ماه رفع شد

سلام ،مادرم داشت عمل کرد و الان شکر خدا خوبه ، ۱۱ سال پیش دکتر گیو شریفی بیمارستان لقمان عمل کردن

تومور کدوم قسمت بود؟

گیو پدر منو جراحی کرد

گرید۴ بود

بعداز یکسال فوت کرد

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه
سلام ،مادرم داشت عمل کرد و الان شکر خدا خوبه ، ۱۱ سال پیش دکتر گیو شریفی بیمارستان لقمان عمل کردن

چقدر خوشحال شدم، امیدوارم همیشه سالم و سلامت باشن، تعریف دکتر شریفی رو خیلی زیاد میبینم، امیدوارم برای ما هم خوب پیش بره 

تومور کدوم قسمت بود؟ گیو پدر منو جراحی کرد گرید۴ بود بعداز یکسال فوت کرد

خیلی متاسف شدم که همچین تجربه ای داشتید، روحشون شاد، اگه اشکالی نداره که بپرسم... این یک سال حالشون چطور بود؟ 

قبلش دکتر نتیجه عمل رو چی گفته بود؟ 

مادربزرگ منم فقز شصت سالش بود سه چهار ماه بیشتر دووم نیاورد فوت سد.  با اولین عمل هم خیلی دچار ...

روحشون شاد، امیدوارم که خودتون سالم و شاد باشید، اگه اشکالی نداره که بپرسم از کدوم نوع بود؟ 

خیلی متاسف شدم که همچین تجربه ای داشتید، روحشون شاد، اگه اشکالی نداره که بپرسم... این یک سال حالشون ...

ممنون

یادآوریش واسم دردناکه اگر میشه یکسالو توضیح ندم

قبلش اون گیو شریفی بیشعور خودش که بهمون حرفی نزد.اما دانشجوش بما گفت چربیه و سرطان نیس

بعداز جراحی فهمیدیم...

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه