2777
2789
روحشون شاد، امیدوارم که خودتون سالم و شاد باشید، اگه اشکالی نداره که بپرسم از کدوم نوع بود؟ 

اطلاع ندارم.  اونموقع من تازه زایمان کرده بودم حواسم به بچم بود.  اصلا متوجه نشدم چی شد یهو مادربزرگم رفت

خونسرد مگه کلمه بدیه ی نوع تیپ شخصیته 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

مادرم من هم تومور مغزی داشت از نوع گلیوما تو جمجمه اش بود متاسفانه دکتر مرادی عملش کرد ولی تقریبا ده روز بعد از عمل فوت کردن  هیچ وقت نمیتونم کنار بیام با  نبودنش خیییلی سخته خداوند بزرگ برای هیچ کس نخواد وتمام مریضها را شفا بده

ممنون یادآوریش واسم دردناکه اگر میشه یکسالو توضیح ندم قبلش اون گیو شریفی بیشعور خودش که بهمون حرفی ...

بله حتما، من اصلا دوست ندارم باعث ناراحتی شما بشم، خیلی ممنونم که تجربتون رو بهم گفتید، و نمیتونم بگم که چقدر ناراحت شدم که نتیجه خوبی نداشت، راستش ما هم گرفتار تومور شدیم، اینجا دنبال همدلی و امیدواری و امیدواری و امیدواری میگردم. 

من فکر میکردم گیو شریفی تشخیص عالی داره، زیاد تعریفش رو شنیدم... پس بازم متاسفم 

بله حتما، من اصلا دوست ندارم باعث ناراحتی شما بشم، خیلی ممنونم که تجربتون رو بهم گفتید، و نمیتونم بگ ...

عزیزم

اگر تومور بدخیم باشه هیچکی هیچکاری نمیتونه انجام بده.

حتی گیو شریفی که اسم در کرده 

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه
مادرم من هم تومور مغزی داشت از نوع گلیوما تو جمجمه اش بود متاسفانه دکتر مرادی عملش کرد ولی تقریبا ده ...

متاسفانه اینطور که بنظر میاد این بیماری زیاد هست، متاسف شدم که تجربه از دست دادن عزیزتون رو داشتی امیدوارم که دیگه غم عزیز نبینید، نه شما نه هیچکس دیگه، ببخشید که میپرسم امیدوارم باعث ناراحتیتون نشم، دکتر قبل از عمل نظرشون چی بود؟ برای چند وقت پیش هست؟ 

چقدر خوشحال شدم، امیدوارم همیشه سالم و سلامت باشن، تعریف دکتر شریفی رو خیلی زیاد میبینم، امیدوارم بر ...

ممنون عزیزم، توکلتون به خدا باشه ، الهی به حق شهید شش ماهه کربلا آقا علی اصغر مریضتون هر چه زودتر شفا بگیرن

متاسفانه اینطور که بنظر میاد این بیماری زیاد هست، متاسف شدم که تجربه از دست دادن عزیزتون رو داشتی ام ...

قبل عمل دکتر گفت احتمال پنجاه پنجاه است ولی اگر عمل نکنه ممکنه سیستم حرکتیش مشکل پیاده کنه چون تشنج میکرد روزی چند بار دیگه گفتیم پناه بر خدا وعمل را انجام دادن ولی متاسفانه ده روز بعدش فوت کردند سال ۹۶

مادر من شش ساله درگیر این بیماری هست بعدشش سال امسال دوباره رشد کرد و از گرید دو رسید به سه و درصد ب ...

الان حالشون چطور هست؟ 

امیدوارم بهتر شده باشن

خوش خیم درسته؟