2777
2789
عنوان

همیشه به این دختر حسودیم میشد اما

300 بازدید | 11 پست

یه دختره از آشناهامون هم خودش هم مامانش خیلی قیافه میگیرن واسه من دختره همش از شوهرش تعریف میکنه مامانش همیشه جلوم میگه دخترم مث پرنسس ها زندگی میکنه.من دامادشو ندیده بودم تا اینکه یه بار عکس دختر و دامادشو کنار هم دیدم و حس کردم داماده خیلی بزرگتره و دیشب فهمیدم بله ۱۷ سال فاصله سنی دارن.هنوزم غبطه زندگی آروم و بی دغدغش رو میخورم ولی بازم میگم ۱۷سال خیلیه و نمیرزه اینطوری زندگی بی دغدغه داشته باشی.من و شوهرم زندگیمون خیلی معمولیه و مشکلات مالی هم داریم اما خیلی خوب با هم کنار میایم و دنیای دوتامون مث همه.۲ سال تفاوت سنمونه.نمیدونم واقعا زندگی مث ما بهتره یا زندگی مث اونا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۷ سال اختلاف سنی اشکالی نداره. بالای ۱۸ سال اشکال داره.

نمیدونم چرا خانوما اینجا یاد گرفتن اینطوری بگن اخلاف سنی زیاد بده.   اتفاقا مرد پخته تره

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری

حالا شاید اونا هم با هم ارامش دارن و بهم میخورن

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

چقد خوبه که با هم کنار میاید من و همسرم هم مثل شما هستیم خدا رو شکر خیلی عالیه دو طرف حرف همو بفهمن،ما خیلی با هم شوخی میکنیم بعضی شبا اینقد میخندیم اشکمون درمیاد،ایشالا پول زیاد هم بیاد تو زندگی ما و شما   

🌍باشد که روزگار بچرخد به کام دل🌎

حس خوبی ب اینایی زیاد تعریف میکنن ندارم اصلا

ی مورد داریم تو فامیل همسرم ۱۴ سال اختلاف 

خانمه خیلی زیاد خودشو جلوی من میگیره و ی جورایی انگار با من رقابت داره وضع مالیشون خیلی بهتر از ماست و کلاسشم واسه همینه

فکر میکردم زندگیش خوب باشه تا برادرشوهرم گفت ی شب تو باغ بودن اینا نمیدونستن برادرشوهرم تو ماشینه تاریک بود و ماشینم خاموش بوده میگفت مرده ی چیزی گفته خانمه خیلی بد و زشت باهاش برخورد کرده انگار ک اصلا میونه خوبی نداشته باشن

امیدوارم ک زندگیشون خوب باشه و اون شب فقط قهر بوده باشن باهم ولی خب بهتره آدم هیچوقت زندگی خودشو با بقیه مقایسه نکنه