2777
2789
عنوان

اونهایی ک غصه میخورن تجربمو بگم

163 بازدید | 15 پست

بچه ها من حدود ۴ماهه آبجیم همش غصه هاشو بهم میگفت ومن همش غصه میخوردم درحدی ک شبا خوابم نمیبرد موهام سفید شده بود من حامله ام وهنوز استرس حرف هاشو دارم 

جالبه ک وقتی شادی هاش اصلا حتی ۱ زنگ بهم نمیزنه

دیروز تصمیم گرفتم ابجیمو مامانمو ودوستمو ک غصه هاشونو بهم میگفتن حذف کنم 

بهشون هم ویس دادم دیگه ب من نگو غم هاتو 

خلاصه خیلی حس بهتری دارم واقعا بعصی اوقات درارتباط نبودن با خیلی ها حتی نزدیکا خیلی بهتر از بودنشونه 

بخاطر بارداری هم هست البته

چیزای خوب زندگیتو بگو  اونم دیگه درداشو نمیگه

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخاطر بارداری هم هست البته چیزای خوب زندگیتو بگو  اونم دیگه درداشو نمیگه

امتحان کردم نمیگن کلا غم هاشون برای منه درهاشون 

بخدا شادک باشن اصلد بهم زنگ هم نمیزنن اصلا منو تحویل نمیگیرن 

شوهرم خیلی باهوش و کاری و ریسک پذیر بود هس ..یکی از خواهرم همش پوز شوهرش که کارمند بود میداد ولی شوهرم کارگر بود یه جورایی همه چیز خودشو رو به رخ میکشیدی و این باعث میشد زندگی ام بمدت 15سال باشوهرم تیرو تار بشه و همش باشوهرم دعوا میکردم ولی ایشون نصحیت می کرد آنقدر که من میخواستم جدابشم ..ادامه داره

من پرخاشگری میکردم ایشون بدون اینکه کسی بدون دوتا فوق گرفت از دانشگاه سراسری ..وقتی اینو یه روز ی ازمن شنیدن همه ازم کنار کشیدن و دور شدن و این موفقیت شوهرم باعث شد از همه شون زندگی بهتر داشته باشم ولی چیزی که برام ماند افسوس روزهای که باید دقت میکردم و احساسی برخورد کردم و باعث شد تمامی موهام یابریزد و یا سفید بشه ..ازهمه میخوام توزندگی صبرکنن و حوصله داشته باشن و خودشون مشکلات رو حل کنن...ومن چقدر الان پشیمانم

من پرخاشگری میکردم ایشون بدون اینکه کسی بدون دوتا فوق گرفت از دانشگاه سراسری ..وقتی اینو یه روز ی از ...

چقدر قشنگ 

خواهر من از ایران رفت کلا ایرانم ک بود مدلش بود منفی ها رو یا آب وتا ب بهم میگفت ومن حرص میخوردم حالا ی روز میخواستن برن بیرون پارک منم رفتم باهاشون ولی نمیدونی خواهرم چه تیکه هایی بهم انداخت با غرور ک انگار ما تو رو آوردیم 

البته قبل اون بدون منت شدهرمو من اونا رو بردیم پارک چند بار 

کلا خواهرم مدلشه غم ها وچس ناله هاشو بهم میگه منم کلا آدم غصه خوری ام وحامله شدم بدتر شدم 

حالا فامیلمون از خارج اومد قسم خورد انقدر شاده میره پارتی  همش میرقصه وگفت بخدا ک دروغ میگه  به فامیلمون گفته اگه ب قبل برگردم صد بار میام اینجا ولی ب من میگه اینجا بده و... منم حرص میهورم میگه من زندانی ام اینجا خانواده شوهرم نمیزارن بیام بیرون ولی فامیلمون قسم خورد ک از تو خیلی خیلی خیلی  بیشتر بیرونه وهمش فروشگاههه نمیدونم چرا انقدر میخواد منو غصه بده 

رفتارم خیلی بد بود و شوهرم صبوری کرد و زندگی رو دوس داشت و من باعث شدم تمام موهاش سفید بشه

بعضی از خواهرا  سم اند 

منم این خواهرم همش حرصم میده 

ی سری ک ایران بود  برای بابام با شوهرش حرف در آوردن و ب ما گفتن از اون حرفشون انقدر غصه خوردم ک بیماری قلبی گرفتم