2777
2789
عنوان

قطع ارتباط با برادرشوهر

261 بازدید | 2 پست

سلام 

برادرشوهرم هر بار بهم یه متلکی میندازه یا خودمو خونوادمو تحقیر میکنه .

من کاری به کار کسی ندارم و سرم تو لاک خودم و زندگیه خودمه و به همه احترام میذارم.

وقتی میاد بهم توهین میکنه من زبونم قفل میکنه و اصن مغزم هنگ میکنه که جوابشو چی بدم شوهرمم مثه خودمه اونم اون لحظه نمیتونه هیچی بگه بعد میایم خونه جفتمون حرص میخوریم .

از یه طرفم جاریمو از فامیلای شوهرم شنیدم که قبلا عاشقه شوهرم بوده و شوهرم قبول نکرده باهاش باشه و اونم به برادرشوهرم پیشنهاد داده به شوهرمم گفتم اینو تایید کرد ولی گفت تو بهش فکر نکن اون الان شوهر داره منم از همون قدیم دنباله یکی با شخصیت و اخلاقای تو و چهره و هیکله تو بودم اون هیچ کودوم معیارامو نداشت ولی تو همشو داری .

بعد ولی جاریم جلو شوهرم شورتک و تاپ میپوشه . تو عروسی یه بار اومد دست شوهرمو گرفت برن برقصن شوهرم قبول نکرد و ... خیلییی چیزای دیگه که هر بار شوهرم ضایعش کرده 

هر بار با رفتاراشون آزارم میدن و من فقط حس بدش برام میمونه .

اینقدر ازشون خسته شدم که دیگه حتی نمیخوام ریختشونو ببینم .

به شوهرم گفتم هر وقت خواستی برو پیششون بالاخره برادرته کلا هم همین یه داداشو داری ولی من حوصله جنگ اعصاب ندارم نه میتونم جواب بدم و مثه خودشون رفتار کنم  نه میتونم بی تفاوت باشم و از کاراشون آزار نبینم .

پس بهترین کار اینه که از زندگیم حذفشون کنم.

ولی واقعا حسرت میخورم کاش آدم بودن میشد همه با هم خوب باشیم .

به نظرتون میشه برادرشوهرو از زندگی حذف کرد ؟ چون با پدرمادرشوهرم خوبیم میترسم بالاخره خونه مادرشوهری عروسی عزایی مهمونی جایی ببینمشونو باز با زبونه تیزشون اذیتم کنن 

اره چرا نشه

دیگه خودشون بی شخصیتن

خوبه که شوهرت ضایعش میکنه

وقتایی ام که مجبوری میبینیشون اگه حرفی میزنن بزار به حساب سوختنشون

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان