2777
2789
من قدم 160  عزیزممم  دکتر رفتی؟  برا خارج از استپ وزنی رژیم پروتئین بگیر

الان از وزنم راضی ام .۶۰ و ۵۰۰هستم 

بله متخصص تغذیه رفتم 

بعد هم با کالری شماری و سالم خوری و باشگاه و پیاده روی ۸ سال حفظش کردم 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

الان از وزنم راضی ام .۶۰ و ۵۰۰هستم  بله متخصص تغذیه رفتم  بعد هم با کالری شماری و سالم خ ...

آها فک کردم رو 72 ثابتی میخوای کم کنی 

آفرررررین😍😍😍 موفق باشی عزیزممم

:)
ممنونم عزیزم  نه زایمان نداشتم

خیلی مواظب اندامت باش ازدواج و مخصوصا بچه نابود میکنه هیکلو من قبل ازدواج بدون رژیم 55 بودم هیچ وقتم رژیم نگرفته بودم الان کم کاری تیرویید گرفتم سوخت و ساز بدنم کم شده

اره میدونم هدیج و خیار میوه ها کالریشون کمه ولی واقعا الان میفهمم نون چقدر خوشمزس.. یا برنج

رژیمی که دکتر به من داده بود حجم ناهارم خیلی خوب بود کاملا سیر میشدم ، حجم نشونم کم بود ولی برنجم خوب بود سیر میشدم کاملا ، شما دکتر رژیم داده بهت ؟

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

نوشجونت، آفرین که سالم خوری میکنی 😍

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ