2789
نوش جون دلم خواست رژمیم هستم همیشه گشنمه

قبل ناهار و شام یه قاشق سرکه سیب بخور . بعد از ناهار و شام یه لیوان چای سبز بخور .  تخم کتان پودر کن همراه صبحونه یه قاشق بخور . غذاتم نمیخواد تغییر بدی فقط سیب زمینی و نون کم تر بخور . هر روز نیم ساعت برو پیاده روی . صبح ها ۴۰تا دراز نشست برو ظهر هم ۴۰ تا طناب. من با همین کار قبلا تو دو ماه ۲۰ کیلو کم کردم.غذامم همون مثل قبل میخوردم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام دوستان من تجربه  شخصی خودم رومیگم من معمولا اگه ساعت یک ناهار میخوردم ساعت سه دلم ضعف میرفت و حتما یه چی باید میخوردم ودلم شیرینی میخواست

چندوقت پیش برا اصلاح مزاج یه پزشک طب سنتی رفتم وبه دستورایشون بعدازهروعده غذایی یه قاشق غذاخوری بارهنگ ویک چهارم لیوان گلاب ویه چهارم لیوان آب ریختم وبه محض جوش اومدن برامیدارم وبعداز خنک شدن میخورم واقعا بی نهایت اشتهای منو کم کرده دوست داشتید اینکارو بکنید

عزیزم منظورتو متوجه نشدم :/

عزیزم فست 16.8 یعنی 

16 ساعت هیچی نمیخوری 

و 8 ساعت باقی مانده کالری مجازتو میخوری 

من از دیشب ساعت 8 فست بودم یعنی هیچی نخوردم تا ساعت 12 ظهر

:)
هویج بخور کالری ندارم و سیر کننده هم هست ، من یه مدتی رژیم دکتر برام نوثته بود گفت علاوه براین ها هر ...

اره میدونم هدیج و خیار میوه ها کالریشون کمه ولی واقعا الان میفهمم نون چقدر خوشمزس.. یا برنج