2777
2789
عنوان

نماز نجاتم داد از غم و اضطراب :)

841 بازدید | 29 پست

بچه ها من یه دوره پر استرس رو‌گذروندم، عقد کردم سر سه ماه خواستن طلاقم بدن و به هیچ صراطی مستقیم نشدن حالم خیلی بد بود تو روند طلاق بودم یکی از اعضای خانوادم بیمار شده بود و خانواده‌ی همسرم نگران بودن نکنه منم مثل اون بشم ولم کردن و تو سختی تنهام گذاشتن، هر روز پیام میدادم به شوهرم التماسش میکردم طلاقم نده و اون قبول نمی‌کرد یا اصلا جواب نمیداد، رفتم دکتر روانپزشک با قرص آرامبخش آروم میشدم تا اینکه پناه برم به خدا و شروع کردم به نماز خواندن واقعا نمی‌خوام شعار بدما ولی چنان از درون آروم شدم که قرصای آرامبخشو قطع کردم و خودم با دستای خودم شماره و عکسامونو پاک کردم حتی فکر‌میکنن اگه شوهرم بخواد منو این منم که دیگه نمیخوامش که اینقدر سختی بهم داد، خلاصه با نماز خیلی آروم شدم، هزار بار از خدا ممنونم که به قلبم آرامش و صبر داد

امیدوارم خودش حق منو ازشون بگیره...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینقدر حس خوبیه وقتی به خدا تکیه میکنی 

قشنگ میفهمی ک خدا داره چطوری ارومت میکنه و وجودتو پراز ارامش میکنه

قربون بزرگیش برم. 

هیچ چیز ازهیچکس بعید نیستتو زندگیتون به هیچکس اعتماد نکنید... اینطوری همیشه شما برنده ایدرازتون رو به هیچکس نگین چون وقتی شما نمیتونید راز خودتون رو نگه دارید مطمعنا کسی دیگه هم نمیتونه😬 

نماز پر از ارامشه من هروقت میخونم واقعااا اروم میشم امیدوارم خدا برات بهترینارو بخاد عزیزم لیاقتت خیلی بیشتر از ایناعه واقعیت اینه که لیاقت تورو نداشته که رفته🌝

آفرین👏👏👏

اینجاست که میگن با خدا باش پادشاهی کن

آرزومیکنم واسه هرکی این امضا رو میخونه😍 وقتی دلتون پر غمه🥺    خداوند سورپرایزتون کنه واون چیزی که مدتها منتظریشین روبهتون عنایت کنه💌  واون لحظه گریه کنین گریه اییی غرق در خوشی   که خنده جوابگوی این حد از خوشحالی نباشه🙏

خداروشکر 

منم تصمیم گرفتم نماز رو دقیق بخونم اما شرایط کاری ام سخته

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶