2821
2789
عنوان

فرق گذاشتن

301 بازدید | 22 پست

بخاطر فرقی بسیار رررررررزیادی که مادرم بین منو خواهرم میزاره توجه همه خانواده به خواهرم هس بیشتر به اون‌احترام میزارن هوای اونو بیشتر دارن در کل همه  خواهرم رو بیشتر دوست دارم ۷سال از من کوچکتره من کل رو پام خودم بودم رفتم سرکار قبل ازدواج هیچ هزینه ای برا جهیزیه من ندادن همه رو خودم خریدم حتی تو خریدشم همرام نبودن با همسرم میرفتم در کل همه ی کارم تو تنهایی انجام دادم ولی خواهرم کل خورد وخوابید تا سی سالگی با بهترین جهیزیه و عروسی فرستادن  خونه شوهر هیچ کسم جرات نداره از گل کمتر بهش بگه الانم کل خرج زندگیش رو مادرم میده ولی اصلا بمنو دوس نداره آه شب برم خونه اش ی هفته افسرده ام میخوا کل فراموش کنم همه اشون رو ینی کات کامل البته خیلی احساسی هستم و مادرم رو وااااقعا دوس دارم ولی تحمل این هم فرق رو ندارم چکار کنم.پدرم ندارم 

ای بابا من ک یه دخترم با ۴تاداداش ینی یه ذرع توجه ب من ندارن یه ذره اهمیت هیچ هیچ انگاربچه مردمم همیشع حرص میخورم ازبابت خانوادم 

عشقابرام دعاکنید خونه بزرگی که دوستدارم روبخریم😘😘

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چقد این مورد مهمه کاش خانواده ها بدونن با فرق گذاشتن بچه هاشونو ناخودآگاه باهم دشمن میکنن شما هرچی بگی اونا زیر بار نمیرن پس هیچی نگو کاتم نکن چون مادرته فردا پشیمون میشی باز خودت برمیگردی ولی برای خودت ارزش زیادی قائل شو چون خانوادتن خودتو هیچوقت پیششون کوچک نکن حس میکنم تو خیلی زیاد دلسوز بودی

کلا همه مامان و باباها همینجورن به بچه اخر بیشتر اهمیت میدن اگرم که دختر و پسرباشن به پسر بعد واسه توجیه میگن شما بچه عاقل خانواده هستین درکتون بالاست

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
چقد این مورد مهمه کاش خانواده ها بدونن با فرق گذاشتن بچه هاشونو ناخودآگاه باهم دشمن میکنن شما هرچی ب ...

دقیقا دقیقا دقیقا وااای بخدا اینقد مادرم رو دوست حد ندار ولی مادرم مادرم مادرم 😭😭

من دارم روخودم کارمیکنم مث خودشون باشم خوبی های قبلیمونمیکنم خودموازشوت دور کردم 

اخه بدبختی من اینه به زور منو میکشن اونجا بد با دل شکسته داغون میام خونه خیلی اذیتم خیلی ای خدا چقد صبووری

کلا همه مامان و باباها همینجورن به بچه اخر بیشتر اهمیت میدن اگرم که دختر و پسرباشن به پسر بعد واسه ت ...

من چکار کنم دیگه طاقت ندارم تا کی به روشون بخندم تو تنهایی تاصبح اشک بریزم

اخه بدبختی من اینه به زور منو میکشن اونجا بد با دل شکسته داغون میام خونه خیلی اذیتم خیلی ای خدا چقد ...

چرا بزور پیچون بچه بهانه کن کارخونه خرید سردرد مریضی بهانه کن یه مدت فاصله بگیرتابفهمن 

عشقابرام دعاکنید خونه بزرگی که دوستدارم روبخریم😘😘

چرا بزور پیچون بچه بهانه کن کارخونه خرید سردرد مریضی بهانه کن یه مدت فاصله بگیرتابفهمن 

بخدا شب یلدا رو پیچوندم این هفته دیگه هی زنگ میزنن فقط برا ظهر سلزی پیش بقیه اخه من دوماه مادرم رو ندیده بودم پنچ شنبه رفتم ولی کاش نمی رفتم انگار بچه پرورشگاهی هستم ای کاش حداقل منو دوست نداره خودر باشه پیش من تامن اینقدر زجر نکشم 

بخدا شب یلدا رو پیچوندم این هفته دیگه هی زنگ میزنن فقط برا ظهر سلزی پیش بقیه اخه من دوماه مادرم رو ن ...

مگه چیکار کرد؟؟؟

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی