2777
2789
عنوان

کنکوریم و روز به روز دارم...

159 بازدید | 27 پست

بی انگیزه تر میشم 

چند وقتیه اینجوری شدم اصلا نمیتونم برم سمت کتابام 

از این طرف مامانمم هی سر کوفت میزنه خرجت داریم میکنیم فلان پول مشاور داریم میدیم ازمونات هست و و و

واقعا دست خودم نیس همش میگم نکنه دارم افسردگی میگیرم 

همش دوست دارم بخوابم قبلا اینطوری نبودم وقتی دیدم تراز ازمونام بالا نمیاد و اصلا هیچوقت نمیتونم به بودجه بندی برسم نا امید شدم کلا 

مشاورمم گفت ت ک درصدات بالا نمیاد بیا برنامتو عوض کنم برا فرهنگیان سرمایه گذاری کنیم 

فرهنگیانم دوست دارم ولی نمیتونم قید پزشکیو بزنم💔 

اصلا خستم چرا انقد زود جا زدم دست خودم نیس زورم میاد برم سمت کتابا 

چیکار کنم بنظرتون

تایپک قبلیم نیمدین مجبور شدم دوباره بزنم🥲

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فرصت ثبت نام فرهنگیان ک تموم شد نه؟ خب عزیز چاره ای نیست اگه پزشکی میخوای باید یا ساعت مطالعاتیت رو ...

اره فک کنم 

من ثبت نام کردم 

عزیزم واقعا روحیم داغونه بنظرت نیاز به روانشناسی چیزی هست اولین سالی بود ک پشت کنکور موندم واقعا خیلی سخته

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
چه آزمونی ثبت نام میکنی ؟ ترازت چنده

گاج 

چهار و هزار و خورده ای

ی گروه زدیم برا اینک گزارش‌کار بفرستیم و روش مطالعه مون رو بگیم خواستی بگو لینک بدم بیای

بده گلم

اره فک کنم  من ثبت نام کردم  عزیزم واقعا روحیم داغونه بنظرت نیاز به روانشناسی چیزی هست ا ...

الان پشت کنکوری هستی یا دوازدهمی؟

به خودت استرس نده به خودت بگو من همه تلاشمو میکنم بهترین چیزی که میتونم رو بیارم 

.
اره فک کنم  من ثبت نام کردم  عزیزم واقعا روحیم داغونه بنظرت نیاز به روانشناسی چیزی هست ا ...

من کسانی رو میشناسم که ۴ ساله پشت کنکورن و خودشونو نباختن 

نگران نباش فقط روی هدفت تمرکز کن 

برای تغییر دادن زندگیت فقط به کمک یه نفر نیاز داری :   خودت🌻✨

من کسانی رو میشناسم که ۴ ساله پشت کنکورن و خودشونو نباختن  نگران نباش فقط روی هدفت تمرکز کن&nb ...

آخه آدم چرا باید 4 سال پشت کنکور باشه کسی که بخونه یا سال اول یا سال دوم قبول میشه 

.
الان پشت کنکوری هستی یا دوازدهمی؟ به خودت استرس نده به خودت بگو من همه تلاشمو میکنم بهترین چیزی که ...

پشت کنکورم

https://rubika.ir/joing/FFHBEIAG0TEKPCCMJYMZLHMMDTOKLTAB

لینک چ اپیه

چرا گاج؟ بدرد نمیخوره ک جامعه آماریش خیلی پایینه.

نمیدونم عزیزم دیگه ثبت نامم کردن اینجا