2777
2789
عنوان

کنکوریم و روز به روز دارم...

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 27 پست
آخه آدم چرا باید 4 سال پشت کنکور باشه کسی که بخونه یا سال اول یا سال دوم قبول میشه 

چون اکثرشون دنبال پزشکی هستن توی کلاسا پرس و جو کردم بیشتر افراد ۴ ۵ سال برای کنکور خوندن تا قبول بشن ارزش داشته براشون که از عمرشون بگذرن

برای تغییر دادن زندگیت فقط به کمک یه نفر نیاز داری :   خودت🌻✨

چون اکثرشون دنبال پزشکی هستن توی کلاسا پرس و جو کردم بیشتر افراد ۴ ۵ سال برای کنکور خوندن تا قبول بش ...

میدونم 

ولی واقعا اگه یکی درست و اصولی پیش بره و درس بخونه همون سالای اول طبیعتا قبول میشه 4 سال پشت کنکور موندن خیلی غیرطبیعیه

.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم  ولی واقعا اگه یکی درست و اصولی پیش بره و درس بخونه همون سالای اول طبیعتا قبول میشه 4 س ...

چی بگم والا من خودم سال اول قبول شدم اما بچه های کلاس اینطور گفتن😂

دلیلی بر دروغ گفتن ندارم 

چیجوری گلم درس خوندی چیجوری روحیتو حفظ کردی من چیکار کنم بنظرت

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
چیجوری گلم درس خوندی چیجوری روحیتو حفظ کردی من چیکار کنم بنظرت

اول یه مشاور داشته باش دوم مسخص کن چه رتبه ای و چه رشته ای 

بعدش بشین برنامه طولانی بنویس مثلا تا آخر اسفند باید کل درسارو ببندم بعدش برو سراغ برنامه ماهانه ببین تا اسفند باید چیکار کنی تا بتونی کامل درسا رو ببندی 

بنویس : یه روز در میون پایه دهم و یازدهم اما دوازدهم هرروز بخون و مشخص کن تا اخر دی باید حداقل نیم سال اول دوازدهم و دهم تموم کرده باشی و بعدش توی بهمن مشخص کنی نیم سال اول دوازدهم و دهم مرور و نیم سال اول یازدهم خونده شود 

دوباره اینو توی اسفند و ماه های دیگه انجام میدی 

بعد از هر تایم مطالعاتی یه مرور از قبل و بعد داشته باش 

نمیدونم متوجه شدی یا نه اگر میشد وویس داد راحت تر بود

برای حفظ روحیم تایم های استراحت با خانواده میرفتیم پیاده روی و کوه 

اول یه مشاور داشته باش دوم مسخص کن چه رتبه ای و چه رشته ای  بعدش بشین برنامه طولانی بنویس مثلا ...

مرسی عزیزم 

میگم من پایم ضعیفه این فیلمام ک طولانین پیشنهادت چیه برام چیکار کنم ببینمشون یا ن 

مشاورم دارم ولی خوب نمیدونم خوبه یا نه 

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
اول یه مشاور داشته باش دوم مسخص کن چه رتبه ای و چه رشته ای  بعدش بشین برنامه طولانی بنویس مثلا ...

درخواست دوستی دادم اگه ایرادی نداره قبول کن🥲

دانشگات کجاس گلم