2777
2789
عنوان

چجوری مردا جذبم نشن چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 4972 بازدید | 166 پست
حجاب و چادر😏🙂

والا چادری بد هم دیدم با احترام ب چادریا

خودمم چادریم

باید از درون خودشو اصلاح کنه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو دو سه تا تاپیک قبلی پرسیدن چیکارکنیم طرفو جذب کنیم یادش بده🤣

دقیقا دوتا تاپیک برعکس همن

از اونجا اومدم اینجا میخواستم همینو بگم🤣

دلم بارون می‌خواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می ‌تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱
حجاب و چادر😏🙂

کسی بخواد جذب شه با حجاب و بدون حجاب نداره

اونی که تو شکم مادرش قلبش تشکیل نشد و سقط شد زندگی رو‌ برد:))    (درخواست دوستی قبول نمیکنم ، آقایون در تاپیک هام شرکت نکنن ، تاپیک زدم نصیحت نمیخوام پس لطفاً نه اعصاب خودتونو خورد کنید نه اعصاب منو تا وقتی که خودم ازتون راهنمایی نخواستم اصلا به خودتون این اجازه رو ندید که نصیحتم کنید!دیگه سایت نمیام خدافظ)
ادا اطفارت کم کن غمزه قمیش نیا 

بخدا اصلا ناز نمیکنم ولی خب رفتارام زنونست مثلا یکی از مردا بهم گفته بود خدا این چقدر شمرده شمرده حرف میزنه یا مثلا چه باحوصله کاراشو انجام میده ( یکم آروم حرکت میکنم و ظریف حرکت میکنم و همه چیو تزیین میکنم برا اون گفته بود ) یا چقدر انرژی مثبته ( معمولا خوش روام) ناز نمیکنم اونجور ک فک کنید 

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡
حتما خیلی ناز و خوش هیکل و خوش صدایی که جذبت میشن

کسی بخواد میتونه نازی و خوش هیکلیشو از نامحرم پنهان کنه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

مگه رفتارت چه جوریه

از نظر خودم عادی ولی جوری ک از دیگران میبینم و زنای دیگه رو میبینم انگار خیلی زنونست بجاش جدی ام ولی بیشتر خوشرو و بگو بخندم اجتماعی ام ، آروم و شمرده حرف میزنم به ظاهرم میرسم ،حتی یکی از دوستای دخترمم میگفت نگاهاتو خیلی دوست دارم نمیدونم نگاهم چجوریه یا همه میگن آدم دوست داره باهات حرف بزنه حرکات ام لا حوصله است و هزاران چیز ک شاید نمیدونم

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡