2777
2789
عنوان

چجوری مردا جذبم نشن چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 4972 بازدید | 166 پست
بخدا اصلا ناز نمیکنم ولی خب رفتارام زنونست مثلا یکی از مردا بهم گفته بود خدا این چقدر شمرده شمرده حر ...

منم دقیق همینم یعنی خوب و شمرده صحبت می‌کنم حتی از پشت تلفنم طرف میگه به چ صدایی

سرسنگینم رفتارم جلف نیست حتی خانما هم جذب رفتار و ظاهرم میشن 

دیگه کاری نمیشه کرد گل این شخصیت آدمه و تو ذاته تغییر پذیر نیست 

اونی که بیشتر دیده کمتر نمایش میده🤞🏻مامان دو تا دسته گلم🥰

بخدا اصلا ناز نمیکنم ولی خب رفتارام زنونست مثلا یکی از مردا بهم گفته بود خدا این چقدر شمرده شمرده حر ...

چطور میتونی با حوصله و آسه آسه کاراتو بکنی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه رفتاری داری مگه که حس میکنی جذبت میشن!؟

از نگاه ها کاملا متوجه میشم که نگام میکنن ،یا از ویژگی هام تعریف میکنن ،یا خیلی مایلن باهام حرف بزنن و..... حس میکنم 

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡
خانماییکه میگید چادر بپوش،من قبلا چادر می پوشیدم،بیشتر مزاحم میشدن   مریض ج... ان

مگه چجور چادری سرت بود

با چادر مو و لباست باید سنگین باشه

با چادر باید ارایش نداشت

اگه ارایش داشته باشی مزاحمت میشن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

شاید خوشکلی یا خوش اندامی زیادی

خیییلی خوشگل نیستم معمولی ام اندامم توپرم ولی خب خودمو دوست دارم ولی خب به خودم میرسم همیشه آرایش دارم همیشه موهامو میرسم همیشه عطرو...میزنم ولی حس میکنم مشکل رفتاری تا ظاهری

از نگاه ها کاملا متوجه میشم که نگام میکنن ،یا از ویژگی هام تعریف میکنن ،یا خیلی مایلن باهام حرف بزنن ...

ی مقدار جدی رفتار کن

اگه جدی باشی هیچ مردی اجازه نداره چنین کاری کنی

خدایی خیلی بیکارین😂😂😂

دیدم از این موضوع دیگه بدم میاد و حسش میکنم گفتم تنها جایی ک شاید بتونم بیان کنم و راهکار بدن شاید اینجا باشه و از حسم گفتم ... فک میکنی بیکارم ولی این موضوع اذیت کنندست ک فکر کنی مردای متاهل هم از رفتارت خوششون میاد نمیخوام این موضوع پیش بره 

خیییلی خوشگل نیستم معمولی ام اندامم توپرم ولی خب خودمو دوست دارم ولی خب به خودم میرسم همیشه آرایش دا ...

خب دیگع گفتی

عطر ها حدب میکنن

ارایش جدب میکنه

مو درست کردنا جذب میکنه

همینا رو حذف کن

بگو بخند نکن باهاشون ب خودت زیاد نرس تو خیابون اگر میتونی چادر بپوش

تو بیرون ک همینجوری تیکه نمیدازن بندازیم منظورم اون نیست منظور من افرادی هستن ک باهاشون همکلام میشم یا چند دیقه باهاشون حرف میزنم بخاطر همین چادر دردی دوا نمیکنه از من ... بقران بخاطر خودم بخودم میرسم آرایش آنچنانی هم نمیکنم فقط ی آرایش ملیح دارم همیشه و مرتبم ، آخه نمیشه عبوث باشم ک ... ببخشید ولی اسنپ اومده بود دنبالم داشتم با فامیلامون حرف میزدم (راننده حرفامو شنیده بود)تا سوار شم سوار شدم گفتم سلام جناب خسته نباشید گفت بعضیا مثل شما خانوم باوقارن بعضی هام انگار از وحشی خونه اومدن و هی خواست سرصحبت باز کنه دیگه جواب نمیدادم از اون روز دیگه فکرم درگیر شده ک نکنه همه توجهشون از این منظره دوستای خانوادگیمون فامیلامون و....

تو بیرون ک همینجوری تیکه نمیدازن بندازیم منظورم اون نیست منظور من افرادی هستن ک باهاشون همکلام میشم ...

شما دلت نمیخواد  تغییری کنی

شاید ی زنی مثل خودت، تو محل کار شوهرت بیاد، ببینی از دور چ رفتاری داره، شوهرت چ رفتاری میکنه

شاید تغییر کنی

2790
2778
2791
2779
2792