نمیدونم چجوری بیان کنم ولی حس میکنم رفتارام ناخودآگاه داره مردارو جذب میکنه از این موضوع برا شوهرم راضی ام ولی بدم میاد مرد دیگه ای خوشش میاد بدون سرزنش تروخدا لطفا بگید چیکار کنم من خوشم از این وضعیت نمیاد
دیدم از این موضوع دیگه بدم میاد و حسش میکنم گفتم تنها جایی ک شاید بتونم بیان کنم و راهکار بدن شاید اینجا باشه و از حسم گفتم ... فک میکنی بیکارم ولی این موضوع اذیت کنندست ک فکر کنی مردای متاهل هم از رفتارت خوششون میاد نمیخوام این موضوع پیش بره
بگو بخند نکن باهاشون ب خودت زیاد نرس تو خیابون اگر میتونی چادر بپوش
تو بیرون ک همینجوری تیکه نمیدازن بندازیم منظورم اون نیست منظور من افرادی هستن ک باهاشون همکلام میشم یا چند دیقه باهاشون حرف میزنم بخاطر همین چادر دردی دوا نمیکنه از من ... بقران بخاطر خودم بخودم میرسم آرایش آنچنانی هم نمیکنم فقط ی آرایش ملیح دارم همیشه و مرتبم ، آخه نمیشه عبوث باشم ک ... ببخشید ولی اسنپ اومده بود دنبالم داشتم با فامیلامون حرف میزدم (راننده حرفامو شنیده بود)تا سوار شم سوار شدم گفتم سلام جناب خسته نباشید گفت بعضیا مثل شما خانوم باوقارن بعضی هام انگار از وحشی خونه اومدن و هی خواست سرصحبت باز کنه دیگه جواب نمیدادم از اون روز دیگه فکرم درگیر شده ک نکنه همه توجهشون از این منظره دوستای خانوادگیمون فامیلامون و....