2777
2789
عنوان

مادرشوهر

212 بازدید | 15 پست

دوستان من قبلا یه لباس برای مادرشوهر کادو بردم که دیدم یک ماه همینجوری گذاشته وسط اتاق خواب و برش نمیداره.که خوب چون تو این وادی ها نبودم برام مهم نبود و اصلا این کار به چشمم نیومد و حساس نشدم. تا اینکه یه روز جلو خودم بالاخره برش داشت و برام تعریف کرد که جاریم اوایل ازدواجش به مادرشوهرم یه بلوز کادو میده و اینا هم چون سرشون شلوغ بوده، یادشون میره که لباس رو از رو مبل بردارن و چند بار که جاریم میاد خونشون میبینه که لباس هنوز رو‌ مبله، اونم بهش برمیخوره و لباس رو یواشکی برمیداره میبره خونشون و دلخوری پیش میاد و میگفت که این چه کاری بوده که جاریم کرده و اینا. و من اونجا فکر کردم که پس نکنه کادوی منو عمدا برنداشته بود که عکس العمل منو ببینه؟ یکم جا خوردم. پیش خودم گفتم نگاه کن من برای خوشحال کردن طرف و با هدف خیر براش کادو خریدم. ولی اینا عوض خوشحال شدن بابت اینکه عروس به فکر خوشحالیشونه، از توی کاری که برای خوشحالیشون میکنم هم، میخوان یه داستانِ شر در بیارن!

ولی بازم واسم مهم نبود و فکرمو درگیرش نکردم.یه چن بارم بعدش براش کادو خریدم، ولی هیچوقت ندیدم استفاده کنه که

بازم برام مهم نبود (ادامه در کامنت بعد)

تا اینکه بچه ها چند وقت پیش رفتیم مسافرت و یه کیف صنایع دستی دیدم که از نظر خودم خیلی خوشگل بود و قیمتش هم بالا بود و با اینکه پول زیادی نداشتیم و تقریبا فقط اندازه ی همون کیف پول، پول داشتیم، من تمام پولمونو دادم و اونو با ذوق و شوق برای مادرشوهرم خریدم که خوشحالش کنمو دست خالی نرم. اما الان حدود دو هفته ست که میبینم کیف پول رو گذاشته تو پذیرایی جلوی دست دختر دو ساله ی خودم که اسباب بازی های کوچیکشو بریزه توش و باهاش بازی کنه. دیشب که مجدد دیدم، رو قضیه حساس شدم و احساس میکنم برای بی ارزش کردن کادوم این کار رو کرده. نظر شما چیه و باید چه عکس العملی نشون بدم؟ بهش بگم که:«اینو گذاشتین به عنوان اسباب بازی بچه خراب نمیشه؟ آخه من کیف به درد نخورمو تو خونه خودم گذاشتم جلو بچه م باهاش بازی کنه»

آیا از نظر شما هم هدفش بی ارزش کردن کادو و کارمه یا نه؟ همینطوری گذاشتن جلو دست بچه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهترین کار اینه اصلا هیچیییییی نگی ولی از این به بعدم دیگه براش هیچی نخریدی

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

نمیدونم چی بگم بهتره این مواقع همسرت پا پیش بزاره شما چیزی نگو 

دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍

من جات باشم به بهانه اسباب بازی ها میبرمش و دیگه هم کادو نمیخرم، من برای مادرشوهر سابقم یه کیف چرم اصل و نبات و ،، سوغات مشهد بردم، بعدا گفت پسرم میره مشهد یه نخود چی کشمش نمیاره برامون! تو دلم گفتم لیاقتت همون نخودچیه

من جات باشم به بهانه اسباب بازی ها میبرمش و دیگه هم کادو نمیخرم، من برای مادرشوهر سابقم یه کیف چرم ا ...

آخه جاریم همین کارو کرده بود و کادو رو برداشته بود برده بود. اینا هم کلی براش داستان درست کردن که نگاه کن کار ما از روی حواس پرتی بوده ولی ببینید اون چه کار بدی کرده

ببین حقیقت رو میگم نه اینکه حساس بشی و دعوا راه بندازی ها...نه ..فقط بدونید که بااخره اول و آخرش مادرشوهره و کارش با منظوره...مخصوصا که خودش یکبار گفته......‌..متاسفانه بیشتر مادرشوهر ها همش دنبال ایجاد حاشیه و تنش هستن(حرف روانشناس هست..دلیل اش هم این هست که احساس نکنن گنار گذاشته شدن و تو مرکز توجه باشن)...خالا بستگی به اعصاب خودت و زندگیت داره که سکوت کنی و یا بری بهش بگی که متوجه کارت شدم

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤

منم یبار برای مادرشوهر پارچه خریدم استفاده نکرد مانتویی خریدم بعد رفت عین همون رنگ و جنس مانتو خرید 

از پارچش خوشش اومده بود اما چون من خریده بودم ندوخت 😒 من عین احمقا بازم براش کادو میخریدم اما اگه بگم من خریدم استفاده نمیکنه باید بگم شوهرم خریده البته الان قطع رابطه ایم اون زن سم از زندگیمون محو شد

عکس العمل نشون نده

فقط دیگه خودتو برا کادو خریدن به آب و آتیش نزن

منم از این رفتارای مهربانانه مثل تو زیاد داشتم اول ازدواج وبا بی مهری روبرو شدم

الان احترام نگه میدارم برای مناسبت ها هم پول تو پاکت 

همونم سریه جریانی که برخورد زشتی دیدم نمیخواستم دیگه بدم

ولی دیگه جواب بدی رو نمیشه با بدی داد

برا من باز بدتر بود

هدیه رو انداخت گفت بردار برو

چند سال گذشته ولی از دلم نمیره متأسفانه 🙂

با آمدنت هستی من کامل شد❤️جادوی طلسم دیوها باطل شد❤️در نقش فرشته انتخابم کردند❤️خندیدی و سوره ی علق نازل شد❤️من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان❤️هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤️این همنفسی چه حس و حالی دارد❤️در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤️انگار که من آدم دیگر شده ام❤️در نقش جدید مهربان تر شده ام❤️امروز تمام سخت ها آسانند❤️می گفت فرشته ای که مادر شده ام!