2777
2789
عنوان

من مقصربودم یاخواهرشوهرم؟؟

313 بازدید | 18 پست

پسرم و باپسرخواهرشوهرم توحیاط مادرشوهرم داشتن بازی میکردن پسر خواهرشوهرم خیلی نازک نارنجیه تایچیزی بشه میاد گریه وشکایت پیش مادرش اما پسرم بلدنیست بیاد از کسی گله کنه وهمونجا از حقش دفاع میکنه 

خلاصه پسرخواهرشوهرم نزاشته دست به باغچه بزنه و فقط خودش بازی میکرد(جفتشون ماشین داشتن از همونا ک توشون میشه خاک ریخت و اینا)خلاصه پسرخواهرشوهرمم رو پسرم خاک انداخته اما پسرم نیومد گله و شکایت وقتی پسرم خاک میریزه رو سر پسرعمش اون باگریه وشکایت میاد پیش مامانش مامانش زیر زبون غر میزنه منم تذکر میدم ب پسرم 

دفعه دوم میرن بازی پسرم میزنتش اینم میاد جیغ و گریه خواهرشوهرمم میره تو حیاط باتمام توان داد میزنه رو سرپسرم من رفتم توحیاط دیدم پسرم ی گوشه نشسته بغض کرده و بهم میگفت برو عمه و دعوا کن خلاصه رفتیم داخل نشستیم من چیزی نگفتم فقط خواهرشوهرم باد کرده بود و قیافه گرفته ک گویی من پسرشو زدم پسرمم هی میگفت به عمه بگو چرا سرم داد زد 

منم ب شوخی گفتم مهناز چرا سر آرمین داد زدی اونم مثل بادکنک یهو منفجر شد که پسرت پسرمو زد ومن به پسرت گفتم این بچه حال نداره اما زدتش کسیم بهش تذکر نمیده(حالامن صدبار تذکردادم ب پسرم اما پسرم تاکسی نره رو اعصابش دست بلند نمیکنه پسر اینم زیرک اذیت میکنه یا نمیزاره بازی کنه واینم عصبی میشه) گفتم خب بچن باهمدیگه بازی میکنن یکم دیگه هم آشتی میکنن گفتم کسی اینجا همسن پسرم نیست اونم میاد باپسرت بازی کنه خواهرشوهرمم گفت اره خودپسرت میاد دنبال پسرم منم گفتم اوکی دیگ نمیزارمش حالا چته مگه من چی گفتم این بچه ناراحت بود گف ب عمه بگو چرا سرم داد زده

بچن باهمدیگه بازی میکنن 

خلاصه خیلیییی ناراحت و عصبی شدم من هیچوقت پیش نیومده بچه ای پسرمو بزنه و برم اینطور دعوا چون اعتقاد دارم بچن نمیفهمن حالا پسرم ۴ سالشه پسر اون خانم ۷ سالشه 

و کلی خواهرشوهرم میگفت ب پسرت گفتم پسرم حال نداره تازه سرماخوردگیش خوب شده بهش گفتم اخه مگه بچه ۴ ساله میفهمه؟

خلاصه اونم رفت تو قیافه منم کلی اعصابم داغون شد خیلی خاله زنکه ومارموز و رو مخمه نمیدونم حالا یعنی من مقصر بودم؟

همیشه همینطوریه حالا شوهرم کلی ب خونواده شوهرم کمک میکنه درومد گفت فلان جاری بعنی جاری خودم گوشواره میگشت ک واسه مادرشوهرم بخره (حالا فقط حرف بود ندیدیم بخره)اما خواست حرصمو دربیاره اینطوری همیشه تعریف اون عروس و میکنه یا اون روز میبینه مادرشوهرم دوستم داره احترام میزاره زورش میاد مادرشوهرم یه لباس خریده بود تااومدم نشونم داد حالا دخترش پرید گف نگا کن و من از کی بهش میگم لباستو بیار ببینم میگفت خستم(اینجا ته حسادتشو نشون داد)وخیلی کارای خورده ریزه اینطوری با زبونش داره ک خستم کرده ازبس سکوت کردم ولی دیروز منفجر شدم 

که شوهرمم عمق ناراحتیمو ک دید گفت ولش کن اهمیت نده فکرکن دیونس نه جوابشو بده نه اعصابتو باهاش خوردکن(چون خواهرشو درست شناخته)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داشتم فک میکردم حق با اونه تا زمانی ک سن و سالشونو گفتی. درهرحال بعضی ماورا بچهدهاشونو عمیقا لوس و ...

اخه دو بچه باهم بازی میکنن ممکنه ازاین اتفاقاتم پیش بیفته حالا من بچه ای از آشناها پسرمو بزنه اصلا نمیرم دعوا بامادر فلانی یااینک داد بزنم سر بچه فوقش ی تذکری میدم میگم فلانی چرا رایان و زدی دیگ اینکارو نکن چون بچن و بازم اشتی میکنن و فقط من آدم بده میشم الان اینم از بچه ۴ سالم انتظار داشت هوای بچه مریضشو داشته باشه

در كل نزار بچه ت با يكي خيلي بزرگتر از خودش همبازي بشه

بچه منم حرف گوش کن نیست و دنبال بازی با بچه هاس صدبار صداش کردم بیا بشین گوشیموبهش دادم بازی کنه فایده نداشت 

الان ازاین ب بعد چطوری باخواهرشوهرم رفتارکنم؟؟

نه جیگر 

ما زنداداش ها مقصر نیستیم 

مقصر اون خواهر شوهرته که خودشو زده به بیشعوری 

والا بچش ۷ سالشه بچه تو ۴ 

به جای اینکه تو بزنی تو دهن اون و بوش اون حمله کرده

خدایا این طایفه شوهر چرا اینقدر اذیت کن هستن

بچه منم حرف گوش کن نیست و دنبال بازی با بچه هاس صدبار صداش کردم بیا بشین گوشیموبهش دادم بازی کنه فای ...

واقعيت نميدونم من كلا با فاميل رفت و آمد ندارم از اين مسائل راحتم

بچه ديگه اي نيست؟ 

🚫☠️لطفا درخواست دوستی ندید👻🚫
بچه منم حرف گوش کن نیست و دنبال بازی با بچه هاس صدبار صداش کردم بیا بشین گوشیموبهش دادم بازی کنه فای ...

آخه بوس نمی فهمه که آدم چجوری ب بچه حالی کنه ماهم بومون تو سن پسر شماس هرچقدر بهش میگیم دختر قشنگم نرو با فلانی بازی نکن گوش نمیده 

چند وقت پیش رفت با یکی از دخترای فامیل که ازش ۶ ماه بزرگ تره و هیکلش درشتره بازی کرد دختره گرفت زدتش بعد من فقط به دختره فامیلامون گفتم دختر بد مامانش کم مونده بود پارم کنه 

گف مقصر بچه خودته 😒😒😒😑😑😑

نه جیگر  ما زنداداش ها مقصر نیستیم  مقصر اون خواهر شوهرته که خودشو زده به بیشعوری  ...

پسرم تقریبا ۴ سال و خورده ای یعنی رفته تو ۵ پسر اونم حالا یا۶ سال و چندماهشه یا ۷ سال و چندماه خلاصه دوسالی باهم فاصله سنی دارن 

اصلا من برام مهم نیست دعوای بچها فقط خودش کارو ب اینجا کشوند انگار دنبال بهونه بود 

پسرم تقریبا ۴ سال و خورده ای یعنی رفته تو ۵ پسر اونم حالا یا۶ سال و چندماهشه یا ۷ سال و چندماه خلاصه ...

اول اینکه بچه ها همیشه باهم درگیر هستن دیگ 

این خواهر شوهر شما بوده که قضیه رو کش داده سر ی بچه کوچیک داد زده 

به جای اینکه بچه رو زبون بگیره بد تر اتیششو روشن کرده 

فکر کنم خواهر شوهرت از همه بچه ها مغزش کوچیک تره