2777
2789
عنوان

من نماز شب میخونم ولی گناه کردم ....

| مشاهده متن کامل بحث + 1753 بازدید | 43 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه داشتم خوابش رو میدیم تو خواب تحریک شدم ولی تو بیداری.....

بهرحال گناه کردی 

بی اثر نمیشه ولی خب گناه انجام ندی و از ته دلت باشه بیشتر اثر گذاره تا اینجوری 

ریدم تو خود ارضای

درخاست مطلقا ممنوع 

تا هفت ساعت خدا مهلت داده تا استغفار کنیم از گناهی که انجام میدیم 

توبه کن و ۱۰۰ مرتبه ذکر استغفرالله بگو 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
هیچ ثوابی از بین نمیره،،ولی گناه باعث میشه،عقوبت گناه،جلوی تأثیر ثواب رو بگیره،،وقتی توبه میکنی،اون ...

اخه من قبلا هم برلی خودارضایب توبه کردم ولی باز بعد چند ماه مجبورشدم به انجام دادنش

دخترم سلام  گناهان اعمال خوب و عبادات رو از بین می بره سریع توبه کن  گناه سلب توفیق می ک ...

خییییر

هیچ عمل خوب یا بدی،عمل دیگه رو نابود نمیکنه،،فقط جلوی اثرش رو میگیره..وقتی توبه کنه،باز نماز شب ،اثر میگذاره🤌🙂

گوشی اشتراکیه،گاهی آقا،گاهی خانوم🤌
اخه من قبلا هم برلی خودارضایب توبه کردم ولی باز بعد چند ماه مجبورشدم به انجام دادنش

ببین،،لطف خدا بیشتر از جرم ماس...

تا وقتی تعداد توبه هات بیشتر از گناهانت هست،امیدوار باش

البته توبه واقعی نه خودگولزنی..🤌🙂

گوشی اشتراکیه،گاهی آقا،گاهی خانوم🤌
خییییر هیچ عمل خوب یا بدی،عمل دیگه رو نابود نمیکنه،،فقط جلوی اثرش رو میگیره..وقتی توبه کنه،باز نماز ...

ان الحسنات یذهبن السیئات 

همانا نیکی بدی ها رو از بین می بره 

گناه اثر بسیار بدی بر روح و قلب می گذاره و اون رو سیاه می کنه

حدیث امام باقر درباره سیاه شدن قلب دراثر گناه رو بخونید

عزیزم سریع توبه کن و چله رو ادامه بده حنی بیشتر از چهل روز بخون. سر چله قط نکن نماز شبت رو  ی ...

ببخشید یه سوال موقعع پریودی نباید نمازشب خوند اینطوری چله بهم نمیریزه؟

ان الحسنات یذهبن السیئات  همانا نیکی بدی ها رو از بین می بره  گناه اثر بسیار بدی بر روح ...

درسته 

همونطور که عمل خوب اعمال بد رو از بین میبره عمل بد هم باعث حبط اعمال خوب میشه

به قول شما توبه نصوح راهش هست و امید به فضل خدا

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 

سجده کن عزیزم ،سجده باعث میشه گناهانت از روی شونه هات بریزه و از بین بره 

هر وقت خواسته یاناخواسته گناه کردی سجده کن و توی سجده با خدا حرف بزن و طلب بخشش کن 

و اینم یادت بمونه اگه گناهی کردی سعی کن به کسی نگی 

چون اگه به زبون بیاری فرشتگان گناهت رو ثبت می‌کنند 

گناهت رو توی دلت به خدا بگو و ازش بخواه ببخشتت 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲