2777
2789
عنوان

من نماز شب میخونم ولی گناه کردم ....

| مشاهده متن کامل بحث + 1757 بازدید | 43 پست
ان الحسنات یذهبن السیئات  همانا نیکی بدی ها رو از بین می بره  گناه اثر بسیار بدی بر روح ...

آیه فمن یعمل مثقال ذره خیرا یره و من یعمل مثقال ذره شرا یره..پس هیچ عملی نابود و معدوم نمیشه وگرنه آدم نمیتونست اون دنیا ببیندش!!!

فقط اثر همدیگه رو خنثی میکنن...

یذهبن به معنای بردن اثرعمل است نه نابودی اصل عمل🤌🙂

گوشی اشتراکیه،گاهی آقا،گاهی خانوم🤌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم

اتفاقا این یعنی داری راه را درست میری و به قبول و استجابت نزدیکی...

چون شیطان جدی وارد کار شده و می خواد هر جور شده ناامیدت می کنه...

تو هم این گناه را پله ای کن برای ارتقا و اعتقاد خودت....

خواهشا در نماز شبهات اسم پدر من را هم بگو و براش استغفار کن

اسمش سید احمد مصطفوی بود.

خیلی مظلوم و مهربون بود💔💔😭

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی و عزیز من 💔🥺 و اموات خودتون بفرستید؟ باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح عزیزان آسمانی در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و  عزیزانتون باشه.🤲💚
آیه فمن یعمل مثقال ذره خیرا یره و من یعمل مثقال ذره شرا یره..پس هیچ عملی نابود و معدوم نمیشه وگرنه آ ...

عمل بی اثر مثل داروی بی اثر می مونه به درد نمی خوره 

عالم محضر خداست در محضر خدا گناه خجالت نداره 

استاتر جان میشه برای برادرم فوت شده اسمش ابوالفضل بود توی قنوت نمازت دعا کنی 

این دنیا خیلی زجر کشید دعا کن توی اون دنیا حالش خوب باشه 

ممنونم 🌹

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
چشم عزیزم

چشمت بی بلا 

ممنونم عزیزم 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲

یک بار برای همیشه توبه کن البته خیلی خیلی از خدا کمک بخواه که این افکار رو ازت دور کنه. وقتی این حس بهت میاد سعی کن سرت رو با چیزی گرم کنی. همون موقع گوشیتو بردار ی سوره ای رو لود کن با معنی بخون. تو اینستا پیج های مذهبی و قرآن رو فالو کن. بزار هر روز به گوشت قرآن مخصوصا معانیش بخوره. اجازه نده نفس شیطانی تو رو در جلوی پروردگار شرمنده کنه. لذت گناه خیلی کوتاهه ولی شرم و خجالتش انقدر زیاده ک شاید تو اون دنیا هم دست از سرت برنداره. همیشه خدا رو حس کن اینطوری گناه نمیکنی . همیشه الله بالا سرمونه 

عمل بی اثر مثل داروی بی اثر می مونه به درد نمی خوره  عالم محضر خداست در محضر خدا گناه خجالت ند ...

ببین،هیچ عملی اثرش از بین نمیره،فقط یه مدت مانعی پیدا میشه که اثرگذاریش رو کم میکنه مثل سنگی که جلوی رودخانه واقع میشه و جلوی جریان آب رو میگیره..کافیه سنگ رو برداریم تا باز اثر اعمال خوب جریان پیدا کنه..

اصل هیچ عملی نابود نمیشه هم طبق آیه ای که نوشتم هم به خاطر اینکه تووی فلسفه ثابت شده که هیچ موجودی،هرگز نمیتونه معدوم بشه،فقط تغییر حالت میده🤌🙂

عمل بی اثر فایده نداره تلاش بیهوده است 

عمل بی اثر اصن نداریم،

فقط برای مدتی اثرگذاریش مختل شده 

باز میشه به جریان انداخت..مگه معجزه ابراهیم رو نخوندی که آتش بود ولی سوزندگی نداشت🤌🙂

حبط عمل که در قرآن کریم آمده یعنی چی؟

اشتباهه..منظور اثر عمل هس،نه خودعمل

حتی خدا میگه اون عمل رو میاریم بعد هباٱ منثورا میکنیم،پس هنوز عمل بنده وجود داره که میارن نزدخدا،،ولی اثرش رو نابود میکنه🤌🙂