2789
عنوان

زیگیل دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 7376 بازدید | 348 پست
مگ از راه رابطه منتقل نمیشه شما چجوری باکره بودی گرفتی؟  چجوری میشه کاری کنی نگیری؟

از طریق پوست به پوست انتقال داده میشه و ربطی ب دخول نداره .. راه پیشگیریش یا واکسنه ک اونم از همه تایپ هاش محافظ نمیکنه . فقط تایپ ۱۶ و ۱۸ و ۶ و ۱۱ .. یا اینکه با کسی رابطه برقرار کنی ک واقعا مطمئن باشی نداره ..

اره من تو مجردی گرفتم و زمانی ک باکره بودم . اصلا دلیل ازدواجم همین بود ک بتونم برم پاپ اسمیر بدم . ...

یاخدا مگه تو مجردی بدون رابطه میشه؟ یا خدا این چه کوفتیه گریبان گیر شده والا من نمیخام دیگ ازدواج کنم کلا اینقدر برنامه ها داشتم برااااا زندگیم اما بخاطر استرس و ترس این کوفتی از همه چی اوفتادم نه خواب دارم نه خوراک بعد ی درصد دوباره چنین شکری بخورم و ازدواج کنم ی موقع به طرف منتقل کنم چی هزارتا حرف و تهمت بزنه!

من دختر آذرم/ فرزند سوم پاییز/ حال دلم پاییزیست/ ساعتی ابری/ گاهی طوفانی...ولی همیشه سبز🌱(آذر ماهی)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از طریق پوست به پوست انتقال داده میشه و ربطی ب دخول نداره .. راه پیشگیریش یا واکسنه ک اونم از همه تا ...

همینجوریش میترسیدم سمت پسرا شم الان اینم اضافه شد 

ایشالا عزیزم خوب شی زود

بهشتی که خوباش شما باشین جهنمشو میپرستم :) 
یاخدا مگه تو مجردی بدون رابطه میشه؟ یا خدا این چه کوفتیه گریبان گیر شده والا من نمیخام دیگ ازدواج کن ...

بنظر من رابطه خارج از ۴ چوب واقعا سمه ‌. من اگه عقل الانو داشتم قبل اینکه برم زیر دست شوهرم ازش ازمایش میگرفتم یا حداقل با دقت چکش میکردم ک اینطور الکی الکی بدبخت نشم .. 

بنظر من رابطه خارج از ۴ چوب واقعا سمه ‌. من اگه عقل الانو داشتم قبل اینکه برم زیر دست شوهرم ازش ازما ...

اره والا من خودم تو عمرا نه دوست پسری نه رابطه خارج از خانواده ای هیچی نداشتم حتی الان ۲ ساله تنهام با کسی حتی در چت هم حرف نزدم خدا کنه نداشته باشم و توهم باشه ای خدا😔

من دختر آذرم/ فرزند سوم پاییز/ حال دلم پاییزیست/ ساعتی ابری/ گاهی طوفانی...ولی همیشه سبز🌱(آذر ماهی)
آخه خواهر از کجا میشه فهمید یعنی با آزمایش قبل ازدواج میشه متوجه شد

الان ازمایش هایی هست برا مردا ک بفهمی دارن یا نه .. دروغ میگن ک نیست .. از داخل مجاری ادراریشو سیخ رد میکنن و متوجه میشن ..