2789
عنوان

زیگیل دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 7376 بازدید | 348 پست
میفهمم خیلی سخته خیلییییی بد دور و زمونه ای شده ببین الان چقدر تاپیک زیگیل میزنن 😔😔😔😔

مشکل از دولت ما هستش . هیچ جا ی اطلاع رسانی نمیکنن خیلیا نمیدونن چیه اصلا .. ی واکسن در اختیار دخترا نمیزارن .. ولقعا این واکسن باید اجباری بشه 

اگه هم نشد حداقل رایگان بزارن هر کی خواست بره بزنه 

مشکل از دولت ما هستش . هیچ جا ی اطلاع رسانی نمیکنن خیلیا نمیدونن چیه اصلا .. ی واکسن در اختیار دخترا ...

اره دقیقا عین بقیه واکسن ها

منم خیلی میترسم خیلی روز نیست غصه نخورم 

من دختر آذرم/ فرزند سوم پاییز/ حال دلم پاییزیست/ ساعتی ابری/ گاهی طوفانی...ولی همیشه سبز🌱(آذر ماهی)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما اگاهی نداشتیم ک راحت قربانی شدیم .. شما ک الان میدونی حواستو جمع کن

والا من شک دارم به خودم 

من دختر آذرم/ فرزند سوم پاییز/ حال دلم پاییزیست/ ساعتی ابری/ گاهی طوفانی...ولی همیشه سبز🌱(آذر ماهی)
باکره ام نمیگیره دکتر پاپ تو عقد جدا شدم 

پس اگه  رابطه نداشتی نگران نباش . خیلی احتمال گرفتنت کمه . نه بخاطر دخول . بخاطر اینکه من خودم باکرع بودم گرفتم ولی رو پوستم ضایعه زدم ‌ ولی داخل واژن چیزی نداشتم ‌.

پس اگه  رابطه نداشتی نگران نباش . خیلی احتمال گرفتنت کمه . نه بخاطر دخول . بخاطر اینکه من خودم ...

من رو پوستم چیزی ندارم یعنی رفتم دکتر زنان قسمت تناسلی و اینا معاینه کرد گفت این قسمت ضایعه نداری دوبار هم رفتم گفت قسمت واژن و تناسلی ضایعه نیست 

من رو پوستم چیزی ندارم یعنی رفتم دکتر زنان قسمت تناسلی و اینا معاینه کرد گفت این قسمت ضایعه نداری دو ...

خب اگه گفته نیست  نیست ‌‌ بخودت استرس نده چون تا موقع باکرگی هم نمیتونی کاری کنی یا پاپ اسمیر بدی ..منم ۶ و ۷ ما بخاطر این وایسادم تا عقد کنم سریع رفتم پاپ اسمیر دادم 

خب اگه گفته نیست  نیست ‌‌ بخودت استرس نده چون تا موقع باکرگی هم نمیتونی کاری کنی یا پاپ اسمیر ب ...

شما تو مجردی گرفتی مگه؟ ولی من استرسش رو دارم خیلی میترسم من همسرم خاستگار سنتی بود ار گذشتش خبر نداشتم ببینم با کسی بوده نبوده یادمم نمیاد چیری رو پوستش بود یا نه اما ی زیگیل کوچولو رو دستم دارم اینقدر کوچولو دکتر گفت ربطی به تناسلی نداره اما بازم میترسم دیشب اینقدر گریه کردم کلا فکرش داره منو میکشه ذره ذره 

شما تو مجردی گرفتی مگه؟ ولی من استرسش رو دارم خیلی میترسم من همسرم خاستگار سنتی بود ار گذشتش خبر ندا ...

اره من تو مجردی گرفتم و زمانی ک باکره بودم . اصلا دلیل ازدواجم همین بود ک بتونم برم پاپ اسمیر بدم . مث خر تو گل گیر کردم .. بعدش اگه زیگیلی نداری در حالی و دخول نداشتی نگران نباش .. حالا قطعی نیس ولی من موقعی ک باکره بودم میرفتم دکتر میگفتم میترسم از داخل  داشته باشم میگفتن دخول نداشتی ب داخل سرایت نکرده دیگه نمیدونم برا ارام شدنم میگفتن یا علمی میگفتن .. در حالی ک میگن زیگیل تو بدنه و ربطی ب جای زدنش نداه .. اما بنظر من اگه زیگیلی نداری بخودت استرس نده 

بخدا من تا سن ۲۶دسالگیم باکره بودم . تو باکره بوونمم گرفتم . میرفنم دکتر بهم میخندیدن میگفتن تو نمون ...

مگ از راه رابطه منتقل نمیشه شما چجوری باکره بودی گرفتی؟ 

چجوری میشه کاری کنی نگیری؟

بهشتی که خوباش شما باشین جهنمشو میپرستم :)