2777
2789
عنوان

هنگ هنگم

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 22 پست
بیخیال اصلاا خودتو سرزنش نکن بخاطر ی بی لیاقت  وقتی خیانت کرده بهت ینی دوست نداره دیگ باید چیک ...

قربونت برم مرسی 

آخه بحث خوشم بیاد نیست ک 

من بد ضربه ایی تو رابطم خوردم 

اگ از چاله در بیام بیفتم تو چاه چی ؟ 

اونو من دوسش دارم چند وقته میرم مشاور میگ مرد اگ بخواد ی ثانیم صبر نمیکنه هر چی باش حرف میزنم میگه ۴ سال دیگ ... این ی هفته آخرم بد جور باهام رفتار کرد چند روز پیش فحش ناموسی داد دهنمو بستم فقط...

هنوزم وجود منی  🥺❣
عزیزم بخدا ناراحت شدم از اینکه گفتی بخاطرش چ کارا که نکردی اونم همينقدر برات کار کرده  من تجرب ...

به خدا چجوری بگم اصلا زبونم نمیچرخه 

بخاطرش عید امسال سیاه ترین روزام بود و الانم ک الانه یادش میفتم از. درد می‌خوام خودمو تیکه پاره کنم

هنوزم وجود منی  🥺❣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از خدای خوبم میخوام به دلت و قلبت آرامش بده... و بهترین ها رو سرراهت بذاره اگه ناراحتت کردم ببخشید ...

مرسی عزیزم

ن عزبزم این چ حرفیه 

هنوزم وجود منی  🥺❣
قربونت برم مرسی  آخه بحث خوشم بیاد نیست ک  من بد ضربه ایی تو رابطم خوردم  اگ از چا ...

❤️❤️

چ ضربه ای خوردی؟مالی جسمی روحی؟

خودت داری میگی تو این رابطه ضربه خوردی چرا بازم میخوای ادامش بدی؟که بیشتر بهت ضربه بزنه ؟

ب حرفاش اعتماد نکن اصن اون تورو آب نمک نگه داشته بهت ضربه بزنه یا سواستفاده کنه ازت 

اگه دوست صمیمیم بودی ی ثانیه هم نمیزاشتم دیگه ب اون طرف فک کنی اصلا چ برسه انقد بخوای توهین بشنوی وضربه بخوری و بازم دوسش داشته باشی 

❤️❤️ چ ضربه ای خوردی؟مالی جسمی روحی؟ خودت داری میگی تو این رابطه ضربه خوردی چرا بازم میخوای ادامش ...

همش مالی جسمی روحی ابرو نجابت همه چیییییی 😭😭😭💔

کاش می‌تونستم واقعن فقط دارم عذاب می‌کشم 

هنوزم وجود منی  🥺❣
همش مالی جسمی روحی ابرو نجابت همه چیییییی 😭😭😭💔 کاش می‌تونستم واقعن فقط دارم عذاب می‌کشم 

چندسالته؟

دختر همین الان برو بلاکش کن اصلا بهش فکر نکن زمان همچیو درست میکنه فقط ازین منجلاب خودتو بکش بیرون

چندسالته؟ دختر همین الان برو بلاکش کن اصلا بهش فکر نکن زمان همچیو درست میکنه فقط ازین منجلاب خودتو ...

۱۸ بخدا ی روز نباشه روانی میشم وقتی ب نبودش فکر می‌کنه ترس عید امسال عین خوره تو جونمن😭💔

هنوزم وجود منی  🥺❣