2777
2789
عنوان

هنگ هنگم

286 بازدید | 22 پست

توروخدا باز خواستم نکنید فقط کمکم کنید..‌. من حدود دوساله با یه نفر تو رابطم دو طرف خانوادم می‌دونم یعنی از جونم بیشتر عزیزه هزار بار جلو روی همه بخاطرش در اومدم بیشتر از توانم براش جنگیدم و بخاطرش تمام تلاشمو کردم و بدترینا رو تجربه کردم ولی رفتارش باهام خوب نیس هم خودش هم خانوادش حتی رفیقاش ک اصلا من نمیشناسمشون.... هی صبوری کردم گفتم طوری نیست عاشقشم 

حتی از چشم خانوادمم افتادم و هر روز دارم سرکوفت میخورم

روحیم داغون داغونه 

این ک منو چند بار ول کرد و با التماس برش گردوندم تن ب هر چیزی دادم .... تو نبودش نسخی پس دادم ... 

بخاطرش دست ب هرکاری زدم 

حتی خیانتی ک چند بار کردو بخشیدم

تهمتایی ک بم زدو ندیده گرفتم 

حالا امروز حالم اصلا خوب نبود چند ساعت تو پارک داشتم گریه میکردم رفتم سر کوچمون ی کافع هست ک قهوه فروشیم هست ی جورایی مشتریشم رفتم لاته بگیرم از بس سرم درد میکرد بعدش برم خونه 

ی ماگ و یکم قهوه گرفتم پولشو حساب کردم میخواستم بیام بیرون یهو یارو برگشت سرخ و سفید شد گفت من یچی می‌خوام بگم هی نمیتونم چجوری بگم و ازت خوشم اومده... 

نمی‌دونم چ مرگم شد هنگ کردم هیچی نگفتم 

هی شماره خواست ندادم یهو دادم بش و بش گفتم الان ن صبر کن فقط عصری پیام داد بم زیاد محلش ندادم 

اصلا نمیدونم چ مرگمه 

کلی فکر کردم بکسی ک دوسش دارم و گربه کردم و ب خودم گفتم مگ لاشی و کلی فحش نثار خودم کردم و خوابم نمیبره حس عذاب وجدان گرفتم اصلا ...‌‌

چرا یهو ب ی آن همچین ری اکشنی نشون دادم؟؟؟ چرا این کارو کردم من؟؟ چ مرگمه؟؟! 

خداوکیلی هر مورد اینجوری بود یا داد و بیداد کردم یا زدم تو گوش طرف ب هر روشی پس زدم 

چم شد امروز من؟؟ چ غلطی کنم؟  

هنوزم وجود منی  🥺❣

چرا انقد خودتونو بی ارزش میکنین😐

با کسی باش ک حالتو خوب کنه همجوره دوست داشته باشه تورو برا ایندش بخواد بهت احترام بذاره 

ینی چی اخههه بلاک کن بره طرفو 

خیانت کرده بهت بخشیدییی؟😐

تو رابطه ای که ارزش حفظ نمیشه و فقط داری خودت رو خار و خفیف میکنی نمون... سخت هست جدا بشی و از ذلت بهتره همیشه‌ی همیشه این یادت باشه اول از همه احترام و حفظ شخصیت خودت رو اولویت بذار 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا انقد خودتونو بی ارزش میکنین😐 با کسی باش ک حالتو خوب کنه همجوره دوست داشته باشه تورو برا ایندش ...

خب عزیزم چی کار کنم 

الان نمیدونم چ مرگمه امروز چرا من همچین غلطی کردم 

واقعن درک نمیکنم خودمو 

منی ک به ولله تن ب هر چیزی بخاطرش دادم و همه جا خوبشو خواستم و گفتم 

امروز چرا دهنم جلو این پسره بسته شد چرا شمارمو دادم بش 

دارم دیونه میشم😭😭💔

هنوزم وجود منی  🥺❣
تو رابطه ای که ارزش حفظ نمیشه و فقط داری خودت رو خار و خفیف میکنی نمون... سخت هست جدا بشی و از ذلت ب ...

ای کاش میمردم بخدا من چیا سر این طرف تجربه نکردم ک 😭😭😭😭 

کار امروزم خیلی اشتباه بوده ؟

هنوزم وجود منی  🥺❣
ای کاش میمردم بخدا من چیا سر این طرف تجربه نکردم ک 😭😭😭😭  کار امروزم خیلی اشتباه بوده ؟

چشماتو باز کن ببین الان کجایی... من به کار امروزت کاری ندارم رابطهی اشتباهت که خودتو شخصیت رو زیر سوال بردی رو میگم... شاید این اقا باعث شد احترام خودتو به دست بیاری

اون پسر رو دوست نداری فقط بهش وابسته شدی و برای موندنش کنار خودت هر ذلتی رو پذیرفتی بسه دیگه به خودت ...

عزیزم شما تو دل و قلب منی؟ اگ دوسش نداشتم بنظر شما سر کسی ک آدم نسبت بهش هیچ حسی نداره زندگشیو خودشو خانوادشو ایندشو فدا می‌کنه ؟؟؟ 

قسم خوردم گفتم امروز اولین کسی نبود ک بهم پیشنهاد داد نمی‌دونم چ مرگم شد امروز 

من سر کم محلی و توهین و رفتاری ک باهام کرده از بس خودمو اذیت کردم الان ۳ ماهه افسردگی شدید دارم ...

هنوزم وجود منی  🥺❣
خب عزیزم چی کار کنم  الان نمیدونم چ مرگمه امروز چرا من همچین غلطی کردم  واقعن درک نمیکنم ...

بیخیال اصلاا خودتو سرزنش نکن بخاطر ی بی لیاقت 

وقتی خیانت کرده بهت ینی دوست نداره دیگ باید چیکار کنه بفهمی دوست نداره؟

فقط کات کن باهاش اگه از پسره ک امروز شماره دادی خوشت اومده با اون ادامه بده اگرم ن ک یکم رو خودت کار کن اعتماد بنفستو ببر بالا عزیزم تو لیاقتت بیشتر ازیناس❤️

منظورش اینه با اون یارو بهم بزن نه اینکه چرا به اون شماره دادی

میدونم عزیزم 

منم ازش کمک خواستم راهنماییم کنه 

دارم میگم اون طرفو با. وجود همه اینا دوست دارم درک نمیکنم چرا همچین کاری کردم امروز واقعن هنگ هنگم

عذاب وجدان گرفتم 

نیمدونم چی کار باید کنم 

هنوزم وجود منی  🥺❣
عزیزم شما تو دل و قلب منی؟ اگ دوسش نداشتم بنظر شما سر کسی ک آدم نسبت بهش هیچ حسی نداره زندگشیو خودشو ...

عزیزم بخدا ناراحت شدم از اینکه گفتی بخاطرش چ کارا که نکردی اونم همينقدر برات کار کرده 

من تجربه خودمو گفتم برات بخاطرش همه کار کردم ولی الان یاد اونوقتا میوفتم ناراحت میشم که چقدر بخاطرش خودمو به آب و آتیش زدم ولی اون عین خیالش نبود