2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

مزخرف  بی بند وبار موضوع تکراری

من نمیفهمم اخه یبار دوبار ده بار چند بار مگه میشه بازی تکراری یه نفرو تحمل کرد پژمان جمشیدیو هی انگار از این فیلم پرت میکنن تو اون یکی همش لودگی های مشابه هم بخدا وسط فیلماش هی میگم من این چیزارو یجا دیدم 

من نمیفهمم اخه یبار دوبار ده بار چند بار مگه میشه بازی تکراری یه نفرو تحمل کرد پژمان جمشیدیو هی انگا ...

اصلا من ازش خوشم نمیاد همش نقش آدمای لوده رو بازی:میکنه همش سناریو های تکراری واقعا موضوع فیلم نامه هاشون انگار انشای یه آدم ۱۲ ساله است خدایی چه قدر چرت 

اصلا من ازش خوشم نمیاد همش نقش آدمای لوده رو بازی:میکنه همش سناریو های تکراری واقعا موضوع فیلم نامه ...

من کلا طنز ایرانی چیی بشه به دلم بشینه مثلا هوتن شکیبا یا رضا عطاران یا محسن تنابنده خدادادی شیرینن طنزشونم به دل میشینه اکثرا ولی از دیدن سریالهای طنز خارجی اول که اداره دومم فرندز فهمیدم ما ایرانیا از طنز هیچی حالیمون نی

من کلا طنز ایرانی چیی بشه به دلم بشینه مثلا هوتن شکیبا یا رضا عطاران یا محسن تنابنده خدادادی شیرینن ...

اره منم شاید هر شیش ماه یه بار یه فیلم ایرانی ببیم شاید سالی یه بار