nothing_yet مدیر استارتر عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 123 عنوان لاغری 141 بازدید | 21 پست سلااااممم چطورید دختراوای شاید باورتون نشه دو ماهه ده کیلو کم کردم ولی الان میخوام یه مدت به بدنم استراحت بدم ببینم برمیگرده یا نه شماها تجربه هاتونو بگید از ماه بعد دوباره میخوام رژیم ورزش شروع کنم من 1402/10/08 | 22:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الله۷۸۶۰ عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 4593 چجوری کم کردی من ۳۰کیلو کم کردم خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم
nothing_yet مدیر استارتر عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 123 چه جور کم کردی میشه بگی با رژیم سوپ صبحونه به اندازه کف دست نون با پنیر و گردو نهار و شام یه کاسه سوپ و ورزش هر روز باشگاه میرم
nothing_yet مدیر استارتر عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 123 چجوری کم کردی من ۳۰کیلو کم کردم منم باید بیست کیلو دیگه کم کنم چقدر طول کشید ۳۰کیلو کم کردن
الله۷۸۶۰ عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 4593 منم باید بیست کیلو دیگه کم کنم چقدر طول کشید ۳۰کیلو کم کردن من قرص لاغری خوردم رژیم نگرفتم خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم
nothing_yet مدیر استارتر عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 123 من قرص لاغری خوردم رژیم نگرفتم چه قرصی عوارضی داشت
الله۷۸۶۰ عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 4593 چه قرصی عوارضی داشت هر سری برام عوض میکرد قزص ثابتی نبود نه خداروشکر عوارض نداشت طبع بدنم درست شد خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم
nothing_yet مدیر استارتر عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 123 هر سری برام عوض میکرد قزص ثابتی نبود نه خداروشکر عوارض نداشت طبع بدنم درست شد آها خدارو شکر از عطاری میگرفتی؟تو چند ماه کم کردی؟
الله۷۸۶۰ عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 4593 آها خدارو شکر از عطاری میگرفتی؟تو چند ماه کم کردی؟ نه از کانال روبیکا من استپ شدید بودم یعنی بزور یک کیلو کم میکردم تو ۶ماه قرص خوردم ولی تو ۹ ماه کم کردم کلا دوستم چون استپ نبود خیییلی بیشتر کم کرد خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم