2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جونیت رو سر هیچی نسوزون. رابطه خودت رو با در و مادرت اصلاح کن.هر وقت تونستی پدرت رو عمیقأ راضی کنی ...

توروخدا اینم بگو عشقم ک الان باهاش کاتم کی زن میگیره؟ 

من اول شوهر میکنم یا اون زن میگیره؟:) 

جونیت رو سر هیچی نسوزون. رابطه خودت رو با در و مادرت اصلاح کن.هر وقت تونستی پدرت رو عمیقأ راضی کنی ...

عزیزم بنظرت سیدعلیرضا بهم برمیگرده؟

باهم ازدواج میکنیم؟

دلم بارون می‌خواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می ‌تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱
توروخدامنم بگو چرامرتضی ازذهنم نمیره پس من کی ازدواج میکنم؟

از ذهنت نمیره چون مدام یادش میکنی.اگه اونم پاک کنی ذهنت یکی دیگه رو میاره بجاش.

کنترل ذهن استاد پناهیان رو تمرین کن تا آروم بشی.حتی تو زندگی مشترک هم آدم باید ذهنش مدام درگیر دیگران نباشه ،چه برسه به متاهلی

برای حاجات استخاره و چله و ...نگیر.فقط نماز اول وقت.تحت هر شرایطی برس به شارژر خدا

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!
از ذهنت نمیره چون مدام یادش میکنی.اگه اونم پاک کنی ذهنت یکی دیگه رو میاره بجاش. کنترل ذهن استاد پنا ...

میشه جواب سوال بالاتر منم بدید

منتظرم🥲🌹

دلم بارون می‌خواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می ‌تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱
خیلی تمرکز کردم نمیتونم پیداتون کنم!

بنظرتون سیدعلیرضا بهم برمیگرده؟

باهم ازدواج میکنیم؟

ممنونم🌹🌱