2777
2789
میشه واسه منم بگید تو کار قبولم می کنن بمونم لطفا

این ها چون کار شخصی هست یه مدت یه نفر رو میارن خیلی ببخشید لاس میزنن تا تونستن کار می‌کشن ازش آخرش طرف خسته میشه می‌زاره می‌ره.

کارش اونقدری که شما فکر میکنید کار نیست.انشالله قبول نکنند.اگه رفتی سر کار که به احتمال زیاد میری ،هر روز صدقه بده در حد یه هزاری

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از ذهنت نمیره چون مدام یادش میکنی.اگه اونم پاک کنی ذهنت یکی دیگه رو میاره بجاش. کنترل ذهن استاد پنا ...

توروخدا اینم بگو عشقم ک الان باهاش کاتم کی زن میگیره؟ 

من اول شوهر میکنم یا اون زن میگیره؟:) توروخدا جواب منم بده اون حرفی ک زدین خیلی دقیق بود😭😭

این ها چون کار شخصی هست یه مدت یه نفر رو میارن خیلی ببخشید لاس میزنن تا تونستن کار می‌کشن ازش آخرش ط ...

میشه اینم بگی مهرابی حسی داره یافقط قصدش کمکه 

و کی ادم جدیدمیادتوزندگیم؟؟

وا! کی گفته چله نباید برای حاجاتمون بگیریم؟

فقط برای ایشون گفتم .ممکنه دکتر به یکی بگه قند نخور بعد نفر بعدی بگه کی گفته قند نخوریم ؟!

پیشنهاد من برا ایشون بود صرفا

جونیت رو سر هیچی نسوزون. رابطه خودت رو با در و مادرت اصلاح کن.هر وقت تونستی پدرت رو عمیقأ راضی کنی ...

سلام عزیزم ،

ممکنه بگین من کی باردار میشم؟😔

و آیا شرایط شغلیم تا یک سال آینده، بهتر میشه؟

سلام عزیزم ، ممکنه بگین من کی باردار میشم؟😔 و آیا شرایط شغلیم تا یک سال آینده، بهتر میشه؟

عرق کاسنی بخور و حوصله کن

در مورد شغلت کتاب پدر پولدار و پدر بی‌پول رو بخون.

همه چی درست میشه ولی نه به سرعتی که میخوای.همون طور که فردا میاد ،نه دیرتر نه زودتر