hadismoradi062 مدیر عضویت: 1402/10/07 تعداد پست: 494 عنوان حس ششمی هس؟ 🥺 | مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 24 پست اگ هست بیاد لطفا🥺 1402/10/08 | 21:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
asemanما عضویت: 1402/04/30 تعداد پست: 4712 خیلی تمرکز کردم نمیتونم پیداتون کنم! میشه بگی مهرابی بهم حسی داره یا نه فقط قصدکمک داره
takhtehpareh عضویت: 1399/08/13 تعداد پست: 4482 میشه واسه منم بگید تو کار قبولم می کنن بمونم لطفا این ها چون کار شخصی هست یه مدت یه نفر رو میارن خیلی ببخشید لاس میزنن تا تونستن کار میکشن ازش آخرش طرف خسته میشه میزاره میره.کارش اونقدری که شما فکر میکنید کار نیست.انشالله قبول نکنند.اگه رفتی سر کار که به احتمال زیاد میری ،هر روز صدقه بده در حد یه هزاری این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!
hadismoradi062 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/07 تعداد پست: 494 از ذهنت نمیره چون مدام یادش میکنی.اگه اونم پاک کنی ذهنت یکی دیگه رو میاره بجاش. کنترل ذهن استاد پنا ... توروخدا اینم بگو عشقم ک الان باهاش کاتم کی زن میگیره؟ من اول شوهر میکنم یا اون زن میگیره؟:) توروخدا جواب منم بده اون حرفی ک زدین خیلی دقیق بود😭😭
نگارمممم۱ عضویت: 1402/02/09 تعداد پست: 1124 این ها چون کار شخصی هست یه مدت یه نفر رو میارن خیلی ببخشید لاس میزنن تا تونستن کار میکشن ازش آخرش ط ... جواب منم میدی لطفاا
asemanما عضویت: 1402/04/30 تعداد پست: 4712 این ها چون کار شخصی هست یه مدت یه نفر رو میارن خیلی ببخشید لاس میزنن تا تونستن کار میکشن ازش آخرش ط ... میشه اینم بگی مهرابی حسی داره یافقط قصدش کمکه و کی ادم جدیدمیادتوزندگیم؟؟
سارا_جسور عضویت: 1398/06/28 تعداد پست: 1547 این ها چون کار شخصی هست یه مدت یه نفر رو میارن خیلی ببخشید لاس میزنن تا تونستن کار میکشن ازش آخرش ط ... ببخشید متوجه نشدم قبول می کنن وایسم یا نه لطفا
ریحانه_ایزدی عضویت: 1400/04/12 تعداد پست: 6673 از ذهنت نمیره چون مدام یادش میکنی.اگه اونم پاک کنی ذهنت یکی دیگه رو میاره بجاش. کنترل ذهن استاد پنا ... وا!کی گفته چله نباید برای حاجاتمون بگیریم؟ خواهرم لایک نکن🤕😐❤
takhtehpareh عضویت: 1399/08/13 تعداد پست: 4482 وا! کی گفته چله نباید برای حاجاتمون بگیریم؟ فقط برای ایشون گفتم .ممکنه دکتر به یکی بگه قند نخور بعد نفر بعدی بگه کی گفته قند نخوریم ؟!پیشنهاد من برا ایشون بود صرفا این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!
سوده1360 عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 3471 جونیت رو سر هیچی نسوزون. رابطه خودت رو با در و مادرت اصلاح کن.هر وقت تونستی پدرت رو عمیقأ راضی کنی ... سلام عزیزم ،ممکنه بگین من کی باردار میشم؟😔و آیا شرایط شغلیم تا یک سال آینده، بهتر میشه؟
takhtehpareh عضویت: 1399/08/13 تعداد پست: 4482 سلام عزیزم ، ممکنه بگین من کی باردار میشم؟😔 و آیا شرایط شغلیم تا یک سال آینده، بهتر میشه؟ عرق کاسنی بخور و حوصله کندر مورد شغلت کتاب پدر پولدار و پدر بیپول رو بخون.همه چی درست میشه ولی نه به سرعتی که میخوای.همون طور که فردا میاد ،نه دیرتر نه زودتر این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!