2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تجربه ندارم خودم

ولی اینجا زیاد خوندم که بچه ها می گن ای یو ای فایده نداره!!

مخصوصا اگر محدودیت داری بخاطر سن و … وقت خودتت تلف نکن و ای وی اف کن

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
من تجربه ندارم خودم ولی اینجا زیاد خوندم که بچه ها می گن ای یو ای فایده نداره!! مخصوصا اگر محدودیت ...

۳۳ سالمه خودم هیچ مشکلی ندارم فقط همسرم واریکوسل داره میگم شاید به احتمال زیاد آی یو آی برا من جواب بده

منم موندم بین ای وی اف و ای یو ای میگن ای وی اف مضرره کلی داروهای هورمونی باید بزنی به بدن تا مدتی و بدو بدو هم داره  منم دوست ندارم دارو امپول زیاد بخورم میگن افسردگی میاره بی حال میکنه و خیلی چیزای دیگه

۳۳ سالمه خودم هیچ مشکلی ندارم فقط همسرم واریکوسل داره میگم شاید به احتمال زیاد آی یو آی برا من جواب ...

شوهر منم واریکوسل داشت عمل کرد هیچ تاثیری تو بهبودی اسپرمش نداشت 

ما آبادانیا   
۳۳ سالمه خودم هیچ مشکلی ندارم فقط همسرم واریکوسل داره میگم شاید به احتمال زیاد آی یو آی برا من جواب ...

عزیزم منم همسرم واریکوسل داره گرید ۱ و گرید ۳ ،دیروز جوابو گرفتیم فهمیدیم..فردا باید ببره نشون دکتر بده بنظرت عمل لازمه؟برای همسر شما گرید چند بود و عمل کردن؟

منم موندم بین ای وی اف و ای یو ای میگن ای وی اف مضرره کلی داروهای هورمونی باید بزنی به بدن تا مدتی و ...

من همینجوریییشم برا افسردگیم دارو مصرف میکنم این روزام حال روحیم اصلا خوب نیس