2777
2789
واقعا؟شوهر من همزمان ازمایشم داد ولی کیفیتو تعدادو تحرکش معمولی بود ولی واریکوسل گرید ۳ داره

اره والا 

نه من شوهرم قبل از عمل هم تحرکش ضعیف بود عمل کرد هیچ تاثیری نداشت 

دکترش چی میگه نگفت عمل کنه؟؟ 

شاید برای ای وی اف نیاز ب عمل نباشه خودشون بهترین اسپرما رو جدا میکنن

ما آبادانیا   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی با وجود واریکوسل ای یو ای یا ای وی اف انجام میدن؟بعدا مشکلی پیش نمیاد مثلا خدایی نکرده سقط اینا ...

آره انجام میدن دکتر اصلا بهش دارو هم نداد همه کارا رو گف من انجام بدم برا همسرم فقط یه آزمایش اسپرم نوشت

اره والا  نه من شوهرم قبل از عمل هم تحرکش ضعیف بود عمل کرد هیچ تاثیری نداشت  دکترش چی می ...

هنوز دکتر نرفتیم که ما تازه ازدواج کردیم ..برای اولین بار چنروز پیش همسرم آزمایشو سونو داد دیروز جوابو گرفتیم نوشته گرید۳ واریکوسل فردا باید ببریم دکتر ببینیم اصلا باید چیکار کنیم !

اره والا  نه من شوهرم قبل از عمل هم تحرکش ضعیف بود عمل کرد هیچ تاثیری نداشت  دکترش چی می ...

دکتر ارولوژ پارسال بهش دارو داده بود که نخورده بود اما دکتر زنان حتی نگف همون داروها رو بخور

دکتر ارولوژ پارسال بهش دارو داده بود که نخورده بود اما دکتر زنان حتی نگف همون داروها رو بخور

من الان بیشتر ۸ ساله که درگیرم یوقتایی زدم ب بیخیالی ولی یوقتایی که خواستم اقدام کنم ب شوهرم کیوتن ویتامین ایی ویتامین سی یا مولتی ویتامین هم دادم سری اخر که خواستم اقدام کنم برای ای وی اف رفتیم پیش اورولوژیست گفتم داروهاشو ادامه بده گفت ضرر نداره ولی کلا ۲۰ درصد جواب میده دارو همون برید ای وی اف 

ما آبادانیا   
دو بار ای یو ای کردم منفی شد  الان منتظرم اسباب کشی دارم تموم بشه برم برای ای وی اف

انشاالله جواب بگیری اینسری گلم..بنظرت ای یو ای ارزششو داره اگه دکتر پیشنهاد داد برم یا همون دفعه اول ای وی اف برم

دو بار ای یو ای کردم منفی شد  الان منتظرم اسباب کشی دارم تموم بشه برم برای ای وی اف

داروهای آی یو آی با آی وی اف فرق داره؟

من دکتر اعصاب میرم افسردگی چند روز عود کرده نگرانم این داروها حالمو بدتر کنن

انشاالله جواب بگیری اینسری گلم..بنظرت ای یو ای ارزششو داره اگه دکتر پیشنهاد داد برم یا همون دفعه اول ...

ممنون گلم همچنین 

ببین‌من دقیق شرایط شما رو‌نمیدونم‌ ای یو ای خیلی سخت نیست هزینشم‌زیاد نیست دردی هم نداره یکی دوبار انجام بده نشد ای وی اف کن ولی باز با دکترت مشورت کن بزار نظر اخرو طبق ازمایش شوهرت بهت بگه 

وای همین دو هفته ای که باید صبر کنی تا ازمایش بدی خیلییی سخت میگذره

ما آبادانیا   
داروهای آی یو آی با آی وی اف فرق داره؟ من دکتر اعصاب میرم افسردگی چند روز عود کرده نگرانم این داروه ...

نه داروهاشون یکیه مثلا لتروزول باید بخوری امپول هم باید بزنی ولی داروها ای یو ای کمتر از ای وی اف 

ببین سعی کن داروهای افسردگی نخوری برو پیاده روی دمنوش ارامش بخش بخور افکار منفی رو دور کن ورزش کن دور خودتو شلوغ کن ب اینکه وای بچه دار نشدم وای فلانه بهمانه فکرنکن اگه قسمت ما باشه بچه دار هم میشیم من بیشتر ۸ ساله یمدتی داغون بودم افسرده پرخاشگر  حرفای دیگرانم که بماند ولی ب خودم اومدم اخه مگه دست منه من تلاشمو میکنم دنبال درمانم میرم بقیش با خدا 

داروهای افسردگی شانس بارداری رو کم میکنه ب امیدخدا باردار شدی که دیگه نمی تونی هر دارویی رو بخوری پس کم کم با نظر دکترت قطعش کن انشالله بزودی بچه صحیح و سالم خدا بهمون میده 

ما آبادانیا   
نه داروهاشون یکیه مثلا لتروزول باید بخوری امپول هم باید بزنی ولی داروها ای یو ای کمتر از ای وی اف&nb ...

من بخاطر بچه نیس که افسردگی گرفتم نمیدونم چمه شاید چون تهران کسیو ندارم و هوا هم سرد شده افسردگی عود کرده، مجبورم قرص اعصاب بخورم وگرنه خیلی افسرده و ناتوان و بی پناه میشم چند روزی هم هست که بی دلیل حالم خیلی بده که همزمان شده با مراحل آی یو آیم اصلا نمیدونم چیکار کنم خیلی کلافم