2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 34 بازدید | 74 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

قربونت خانمی.اسید فولیکتم ک هرروز میخوری دیگ.
گاهی دلــــــم میخواد وقتی بغـــــــض میکنم خـــــــدا از آسمون بیاد پایین اشکامــــــو پاک کنه و دستمو بگیره و بگه آدمـــا اذیتت میکنن؟!؟ بیــــــا بریـــــــــم . . . . . .
مامی هلما منم از حالا همش به فکر سیسمونیشم ولی جنسیتشو نمیدونم برم براش بگیرم
٤ خصوصیت بارز ایرانی ها،-ناراضی از وضع موجود- تنبلی برای رفع وضع موجود- داشتن نظر کارشناسی در همه امور- باباشون یه زمین داشته ارزون فروخته😓
تینا منم منتظرم زودتر بیاد بغلم. الانم داره شیطونی میکنه لگد میزنه. انشالله شما هم زود زود این احساس خوب منو داشته باشین و نینیتون ورجه وورجه کنه
گاهی دلــــــم میخواد وقتی بغـــــــض میکنم خـــــــدا از آسمون بیاد پایین اشکامــــــو پاک کنه و دستمو بگیره و بگه آدمـــا اذیتت میکنن؟!؟ بیــــــا بریـــــــــم . . . . . .
فدات الناز جونم ایشالله نی نی خودتم سالم سلامت به دنیا بیاد عزیزم
٤ خصوصیت بارز ایرانی ها،-ناراضی از وضع موجود- تنبلی برای رفع وضع موجود- داشتن نظر کارشناسی در همه امور- باباشون یه زمین داشته ارزون فروخته😓
مامی هلیا خدا برات حفظش کنه کوچولوی شیطون و
پروانه جون چیز شیرین بخور قبل اینکه بری واس سونو. اونقد شیطونی کنه ک همه چیشو ببینی گلم
الیناز جون از وسطای هفته 17 میگن بری مشخصه. ولی من تازه تو این هفته میرم ک شک هم نداشته باشم.من تو هفته 20 میرم