Elinaz6 مدیر عضویت: 1395/01/30 تعداد پست: 940 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 34 بازدید | 74 پست خانمها شما از وقتی که فهمیدید باردارید تا وقتی که صدای قلب نی نی رو بشنوید نگران نبودید؟یا فکرهای مسخره مثله اینکه نکنه خارج از رحم باشه و...میکردین؟این نگرانی ها طبیعیه؟☹ 1395/09/25 | 16:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
Elinaz6 مدیر استارتر عضویت: 1395/01/30 تعداد پست: 940 ای جووووونم تینا جون ایشالا به سلامتی میاد تو بغلت چه انرژی مثبتی بهم دادی😍😍😍😍😍
mami_helma عضویت: 1395/06/02 تعداد پست: 1171 قربونت خانمی.اسید فولیکتم ک هرروز میخوری دیگ. گاهی دلــــــم میخواد وقتی بغـــــــض میکنم خـــــــدا از آسمون بیاد پایین اشکامــــــو پاک کنه و دستمو بگیره و بگه آدمـــا اذیتت میکنن؟!؟ بیــــــا بریـــــــــم . . . . . .
تینا20 عضویت: 1395/09/20 تعداد پست: 2147 مامی هلما منم از حالا همش به فکر سیسمونیشم ولی جنسیتشو نمیدونم برم براش بگیرم ٤ خصوصیت بارز ایرانی ها،-ناراضی از وضع موجود- تنبلی برای رفع وضع موجود- داشتن نظر کارشناسی در همه امور- باباشون یه زمین داشته ارزون فروخته😓
*پروانه* عضویت: 1395/05/29 تعداد پست: 4703 بله داشتم ... سلام شاپرک خانم فقط باید بخدا پیله کرد.. زیرا فقط با او میتوان پروانه شد...
mami_helma عضویت: 1395/06/02 تعداد پست: 1171 تینا منم منتظرم زودتر بیاد بغلم. الانم داره شیطونی میکنه لگد میزنه. انشالله شما هم زود زود این احساس خوب منو داشته باشین و نینیتون ورجه وورجه کنه گاهی دلــــــم میخواد وقتی بغـــــــض میکنم خـــــــدا از آسمون بیاد پایین اشکامــــــو پاک کنه و دستمو بگیره و بگه آدمـــا اذیتت میکنن؟!؟ بیــــــا بریـــــــــم . . . . . .
تینا20 عضویت: 1395/09/20 تعداد پست: 2147 فدات الناز جونم ایشالله نی نی خودتم سالم سلامت به دنیا بیاد عزیزم ٤ خصوصیت بارز ایرانی ها،-ناراضی از وضع موجود- تنبلی برای رفع وضع موجود- داشتن نظر کارشناسی در همه امور- باباشون یه زمین داشته ارزون فروخته😓
*پروانه* عضویت: 1395/05/29 تعداد پست: 4703 بچه ها چند رو دیگه میخوام برم سونو چکار کنم جنین جنسیتش معلوم بشه 18هفته هستم فقط باید بخدا پیله کرد.. زیرا فقط با او میتوان پروانه شد...
تینا20 عضویت: 1395/09/20 تعداد پست: 2147 مامی هلیا خدا برات حفظش کنه کوچولوی شیطون و ٤ خصوصیت بارز ایرانی ها،-ناراضی از وضع موجود- تنبلی برای رفع وضع موجود- داشتن نظر کارشناسی در همه امور- باباشون یه زمین داشته ارزون فروخته😓
*پروانه* عضویت: 1395/05/29 تعداد پست: 4703 آخه گفتن جفتم قدامی فقط باید بخدا پیله کرد.. زیرا فقط با او میتوان پروانه شد...
mami_helma عضویت: 1395/06/02 تعداد پست: 1171 پروانه جون چیز شیرین بخور قبل اینکه بری واس سونو. اونقد شیطونی کنه ک همه چیشو ببینی گلم گاهی دلــــــم میخواد وقتی بغـــــــض میکنم خـــــــدا از آسمون بیاد پایین اشکامــــــو پاک کنه و دستمو بگیره و بگه آدمـــا اذیتت میکنن؟!؟ بیــــــا بریـــــــــم . . . . . .
mami_helma عضویت: 1395/06/02 تعداد پست: 1171 الیناز جون از وسطای هفته 17 میگن بری مشخصه. ولی من تازه تو این هفته میرم ک شک هم نداشته باشم.من تو هفته 20 میرم گاهی دلــــــم میخواد وقتی بغـــــــض میکنم خـــــــدا از آسمون بیاد پایین اشکامــــــو پاک کنه و دستمو بگیره و بگه آدمـــا اذیتت میکنن؟!؟ بیــــــا بریـــــــــم . . . . . .