2777
2789

قاری که به برخی مقامات طالبان میگن یعنی چی؟

منظور همون قاری قرآن هست یا معنی دیگه داره؟ 

مثلا قاری عبدالحمید خراسانی

چه سوالاتی میپرسم!!😃😃

تو یه خبر بود 

اسمم شبیه اسم واقعی هست ولی الکیه.اگر کسی رو که مخالف لایک هست، لایک کردم پیشاپیش عذر میخوام.💔 کاش یه اسمی میذاشتم شبیه اسم واقعی نبود.😔 آخه کاربری اولم هست، نمیدونستم اسم رو نمیشه تغییر داد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره این عبدالحمیدِ خراسانی همون داعشیه نیست؟

اون مقام طالبانی که ایران رو تهدید کرد.برکنار شد. اسم دیگه تو ذهنم نبود.

اسمم شبیه اسم واقعی هست ولی الکیه.اگر کسی رو که مخالف لایک هست، لایک کردم پیشاپیش عذر میخوام.💔 کاش یه اسمی میذاشتم شبیه اسم واقعی نبود.😔 آخه کاربری اولم هست، نمیدونستم اسم رو نمیشه تغییر داد.
سخنگو 

شما از افغانستان شناخت داری؟  مطمئنی؟

اون مقام طالبانی که ایران رو تهدید کرد.برکنار شد. اسم دیگه تو ذهنم نبود.

آره اونو میدونم، اون یه طالب دیوونه بود

این عبدللحمیدِ آدم درستی نیست ، اینم ایران رو تهدید کرد اما نشوندنش سر جاش ساکت شد. 

قبلا توی ارتش افغانستان بوده بعد سر یه موضوع میندازنش زندان، توی زندان با یه نفر که عضو داعش بوده آشنا میشه اینم از اون تاثیر میگیره، یه مدت یکی از رهبرای داعش خراسان بود. یه منگل بی خاصیته

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

آره اونو میدونم، اون طالب بود این عبوالحمیدِ آدم درستی نیست ، اینم ایران رو تهدید کرد اما نشوندنش س ...

ایول 👍👍 اطلاعات خوبی داره.

داعش و طالبان که برخلاف شباهتاشون پوست همو میکنن این چطوری میره اینور میره اونور

ایول 👍👍 اطلاعات خوبی داره. داعش و طالبان که برخلاف شباهتاشون پوست همو میکنن این چطوری میره اینور ...

من سر همون قضیه آب چون این دو نفر ایران رو تهدید کرده بودن توی یوتیوب ویدیوهاشون رو دیدم، همینجور کانال های افغان رو، اونجا میگفتن که چی بودن و کی بودن. 

آره طالب و داعش با هم نمیسازن، خودِ طالبانم چند دسته هستن هر کدوم برا خودشون یه گروه تشکیل دادن یه زری نیزنن، بعضی از اینایی که جزو گروهه داعش خراسانم بودن رفتن سمت اونا. چون بالاخره اینام برای زندگی پول لازم دارن دیگه، یه روز عضو این گروهن یه روز برا پول میرن اونور. 

من سر همون قضیه آب چون این دو نفر ایران رو تهدید کرده بودن توی یوتیوب ویدیوهاشون رو دیدم، همینجور کا ...

میدونی یه چیزه خیلی بد و عجیب این قضایا و دادن افغانستان دست طالبان چیه؟! اینکه سربازا و نظامیای ارتش و دولت سابق که حالا هم بیکار شدن و هم طالبان تهدیدشون می کنه رفتن با داعش!! یعنی نیروی نظامی افغان که مستقیم یا غیر مستقیم آموزش دیده غربیا بوده رفته با داعش بدتر از طالبان!!

میدونی یه چیزه خیلی بد و عجیب این قضایا و دادن افغانستان دست طالبان چیه؟! اینکه سربازا و نظامی ...

🤦🏻‍♀️

دقیقا

چون بالاخره خونواده دارن پول لازم دارن، و اونجا از نظر سطح سواد و در کل توسعه انسانی خیلی عقبن راحت جذب گروه های دیگه میشن و به خوب و بدش فکر نمیکنن. بهد از یه مدتم کلا شستشوی مغزی میشن