2777
2789
عنوان

روز مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 63 پست
بخدا ...خیلی این حرف سخته اونوقت میگن پشت وپناه دختر مادره 😑

منم باور ندارم اینو 😑

از همه بیشتر اذیتم

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی 🖤                                           #کرمان_تسلیت 🖤                                                  #شیراز_تسلیت🖤                                                ⁦🇵🇸⁩جنگیدن علیه ستمکارانِ سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسانِ عصر ما باقی مانده است؛ چرا که درست در آن لحظه که ستمکاران برمی‌خیزند تا این حق را هم از انسان بگیرند، درست در همان لحظه، این جنگ، به اوجِ عظمت و حقانیتِ خود میرسد.⁦🇵🇸⁩                                                        #آتش_بدون_دود.                                            #نادر_ابراهیمی.                                                                                                                   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بخدا ...خیلی این حرف سخته اونوقت میگن پشت وپناه دختر مادره 😑

عیب نداره تو مهربان باش باهاشون اونجوری وجدانت هم راحت یه روز کاش من نمیکردم نداری برو  خب نخورین خودتون جدا برا خودتون بگیرین 

این مرگ نیست که انسان باید از آن بترسد بلکه باید از این بترسد که هرگز زندگی را آغاز نکندانسان تا زمانی که از مرگ بترسد نمی‌تواند چیزی را در اختیار داشته باشدپس من ترجیح می‌دم مرگی با معنی داشته باشمتا یک زندگی بدون معنی
هیچی ..سالای قبل حتی اگر یه شیریتی هم میبردیم میگفت خودتون اومدین  خوردین ورفتین

خب یک وسیله شخصی بخرید ک این حس بهشون دست نده . منم مخالفم مثلا برای روز مادر استکان بخرم یا برای روز پدر جاکفشی.  مگر اینک یک وسیله ای احتیاج دارن و پولش رو همگی تبدیل به اونیک میخوان کنیم

کی هس😂

۱۳ یه جا یاداشت کن 😂

این مرگ نیست که انسان باید از آن بترسد بلکه باید از این بترسد که هرگز زندگی را آغاز نکندانسان تا زمانی که از مرگ بترسد نمی‌تواند چیزی را در اختیار داشته باشدپس من ترجیح می‌دم مرگی با معنی داشته باشمتا یک زندگی بدون معنی
عیب نداره تو مهربان باش باهاشون اونجوری وجدانت هم راحت یه روز کاش من نمیکردم نداری برو  خب نخور ...

کلا بحث بردنیا که بخوریم نیست از اونجا محرومیم یعنی گشنه تشنه بریم وبرگردیم ...شوهرم طعنه میزنه ...یه چای میاره که ازبس جوشیده ضعف میگیرت 

به نظرتون کیف بخرم چطوره؟

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد
به نظرتون کیف بخرم چطوره؟

خیلی خوبه  سلیقه اشو بدونی عالیه 

عهه روز تولدم الان مامانم هدیه میده منم میدم اوک بی حساب شدیم😐😂

هههه مبارک باشه تولدتت گلم بهترین ها همیشه نصیبت بشه