2777
2789
عنوان

روز مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 63 پست
 خیلی خوبه  سلیقه اشو بدونی عالیه

اره تقریبا

میگم چون سایز نداره راحتتره خریدش

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد
کاش روز مادر و مادرشوهر توی تقویم  جدا بود👻

چه فرقی میکنه تو در هر صورت کادوتو باید بدی

این مرگ نیست که انسان باید از آن بترسد بلکه باید از این بترسد که هرگز زندگی را آغاز نکندانسان تا زمانی که از مرگ بترسد نمی‌تواند چیزی را در اختیار داشته باشدپس من ترجیح می‌دم مرگی با معنی داشته باشمتا یک زندگی بدون معنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پول و گل🤩

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
چه فرقی میکنه تو در هر صورت کادوتو باید بدی

اره به مادرم یه دنیا به مادرشوهرم یه گونی کوفت🤭

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺 

سینی چوبی

شیک و مامانا هم که عاشق اینجور چیزا هستن 

این مرگ نیست که انسان باید از آن بترسد بلکه باید از این بترسد که هرگز زندگی را آغاز نکندانسان تا زمانی که از مرگ بترسد نمی‌تواند چیزی را در اختیار داشته باشدپس من ترجیح می‌دم مرگی با معنی داشته باشمتا یک زندگی بدون معنی
اره واقعا حرصم میگیره اسم مادرشوهر رو هم مادر میزارن آخه هیچ مادری در حق آدم نمیکنه    

صداشم میزنیم مااااادر😏😵‍💫

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺 

هر کدوم از بچه ها قراره یه تومن بداریم و ساعت مچی بخریم. با گل و شیرینی! البته اینم بگم مامانم همیشه از ذوقمون میزنه! یه بار براش گوشی گرفتیم عوض اینکه خوش حال بشه بهمون گفت من از اینا خوشم نمیاد و اصلا استفاده نکرد!

اره واقعا حرصم میگیره اسم مادرشوهر رو هم مادر میزارن آخه هیچ مادری در حق آدم نمیکنه    

هیچ وقت مادر نمیشه 

ولی مادر همسرتون هست همسرتون باید براشون کادو بخره 

من هیچ وقت دخالتی نداشتم برا مامان خودم میخرم اونم هرچی دوست داشت برا مادر خودش 

من کیف خریدم

دستت درد نکنه دختر مهربان

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد
 هر کدوم از بچه ها قراره یه تومن بداریم و ساعت مچی بخریم. با گل و شیرینی! البته اینم بگم مامانم ...

خب گلم یه کاری کنین پول و بدین خودش به سلیقه خودش بخره