2777
2789
عنوان

روز مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 63 پست
 هر کدوم از بچه ها قراره یه تومن بداریم و ساعت مچی بخریم. با گل و شیرینی! البته اینم بگم مامانم ...

ساعتم بدردش نمیخوره خب😐😂

همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صداشم میزنیم مااااادر😏😵‍💫

نه من صداش میکنم زن عمو  نمیدونم چرا هیچ وقت دوست نداشتم بگم مامان  آدم خوبی هستن اما مادر فقط مامان گل خودم 

این مرگ نیست که انسان باید از آن بترسد بلکه باید از این بترسد که هرگز زندگی را آغاز نکندانسان تا زمانی که از مرگ بترسد نمی‌تواند چیزی را در اختیار داشته باشدپس من ترجیح می‌دم مرگی با معنی داشته باشمتا یک زندگی بدون معنی
توقع داره شیرینی میبریم اصلا اصلا ازش نخوریم یا کلا هرچی میبریم ...البته پارسال من پول دادم ..امسال ...

خب وقتي ميبريد بايد منتظر بمونيد خودش بياره براتون 

اينجوري راست ميگه خب انگار برا خودتون خريدين و منتش هم سرش گذاشتيد

من نمیگم مادر خوشم نمیاد مادر من نیست مادر من فقط مامانمه که اونم 6ساله ندارمش

روحشون شاد  جاشون بهشت 🌹

این مرگ نیست که انسان باید از آن بترسد بلکه باید از این بترسد که هرگز زندگی را آغاز نکندانسان تا زمانی که از مرگ بترسد نمی‌تواند چیزی را در اختیار داشته باشدپس من ترجیح می‌دم مرگی با معنی داشته باشمتا یک زندگی بدون معنی
مادری که هرگز واسم مادری نکرد چ کنم واسش ؟

تو دختری کن اونم شاید یاد گرفت

هیچ وقت مادر نمیشه  ولی مادر همسرتون هست همسرتون باید براشون کادو بخره  من هیچ وقت دخالت ...

مادر همسرم هست ولی تو این سیزده سال بخدا خودم کادو خریدن براش اصلا شوهرم دخالتی ندارند همش میگه ول کن .می‌دونم ول کنم آخرشم نمیگه پسرم نخریدن میگه عروسم نخریدن.پارسال یه کارت هدیه 400دادم با یه گلدون خوشگل سانسوریا ولی بعداً شنیدم گلدون رو خاکش رو ریخته بیرون که دعا نباشه توش کافر همه را به کیش خود پندارد.با اینکه ازش خوشم نمیاد تا به حال نه تولدم تبریک گفته نه یه کادو ازش گرفتم ولی باز وظیفه همسرم رو انجام میدم 

اره واقعا حرصم میگیره اسم مادرشوهر رو هم مادر میزارن آخه هیچ مادری در حق آدم نمیکنه    

عزیزم مادر شوهر مادر شما نیست 

مادر همسرتونه 

روز مادر هست شما برای مادرت هدیه میبری همسرتم برای مادرش 

چرا انقد دشمن هستید ما خونواده همسر 😐

نلایک
روحشون شاد  جاشون بهشت 🌹

ممنون عزیزم .من 6سال پیش که مادرم فوت شد هفتمش افتاده بود روز مادر به همسرم گفتم زنگ بزن تبریک بگو بعد شنیدم داره میگه روز مادر یه زنگ به من نزده ها کادو حالا بماند ببین چقدر بیشعور بوده

عزیزم مادر شوهر مادر شما نیست  مادر همسرتونه  روز مادر هست شما برای مادرت هدیه میبری همس ...

شما از کجا میدونید من دشمن هستم شما از کجا میدونید من کادو نمی‌برم که قضاوت میکنید من فقط حرف دلم رو گفتم