این مرگ نیست که انسان باید از آن بترسد بلکه باید از این بترسد که هرگز زندگی را آغاز نکندانسان تا زمانی که از مرگ بترسد نمیتواند چیزی را در اختیار داشته باشدپس من ترجیح میدم مرگی با معنی داشته باشمتا یک زندگی بدون معنی
نه من صداش میکنم زن عمو نمیدونم چرا هیچ وقت دوست نداشتم بگم مامان آدم خوبی هستن اما مادر فقط مامان گل خودم
این مرگ نیست که انسان باید از آن بترسد بلکه باید از این بترسد که هرگز زندگی را آغاز نکندانسان تا زمانی که از مرگ بترسد نمیتواند چیزی را در اختیار داشته باشدپس من ترجیح میدم مرگی با معنی داشته باشمتا یک زندگی بدون معنی
من نمیگم مادر خوشم نمیاد مادر من نیست مادر من فقط مامانمه که اونم 6ساله ندارمش
روحشون شاد جاشون بهشت 🌹
هیچ وقت مادر نمیشه ولی مادر همسرتون هست همسرتون باید براشون کادو بخره من هیچ وقت دخالت ...
مادر همسرم هست ولی تو این سیزده سال بخدا خودم کادو خریدن براش اصلا شوهرم دخالتی ندارند همش میگه ول کن .میدونم ول کنم آخرشم نمیگه پسرم نخریدن میگه عروسم نخریدن.پارسال یه کارت هدیه 400دادم با یه گلدون خوشگل سانسوریا ولی بعداً شنیدم گلدون رو خاکش رو ریخته بیرون که دعا نباشه توش کافر همه را به کیش خود پندارد.با اینکه ازش خوشم نمیاد تا به حال نه تولدم تبریک گفته نه یه کادو ازش گرفتم ولی باز وظیفه همسرم رو انجام میدم
ممنون عزیزم .من 6سال پیش که مادرم فوت شد هفتمش افتاده بود روز مادر به همسرم گفتم زنگ بزن تبریک بگو بعد شنیدم داره میگه روز مادر یه زنگ به من نزده ها کادو حالا بماند ببین چقدر بیشعور بوده