2777
2789

سه ماه از زندگیم میگذرع تو یه شهر کوچیک با یه خونواده ای که از آبرو حرف میزنن وصلت کردم و خونواده خودمم همینجورین خونواده خودم تحصیل کرده و کارمند اونا بی سواد و شغل آزاد خیلی اشتباه کردم و این موضوع منو افسرده کرده می ترسم جدا شم مامانم از غصه دق کنه امشب آجیش دعوتمون کرده می خوام نرم و کلا بزنم زیر همچی چیکار‌ کنم 😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلیلش؟

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

فقط چون ازاده؟

نه من ارشد دارم اون دیپلم اصلا همو نمیفهمیم‌ آدم دوبی  نمونش من میگم کنسرت شادمهر ترکیه هست میگه نع الا به لا تهرانم میزاره باور میکنی سر این موضوع هم اشکمو در آورده ا

خب مشکل چیه  فازت چیه

مشکل این که آدم دوبی هست حرف حرف خودش کوتاه هم نمیاد تو جمع هم همینجور اینقدر با بقیه بحث میکنه که بقیه رو عصبانی میکنه حالم ازش بهم می خوره 

اشتباه میکنی اسی جان به خودت و همسرت و زندگیت فرصت بده از اول باید با چشم باز انتخاب میکردی حالا که ...

چه فرصتی واقعا از این که ببرمش تو جمع خونوادم خجالت میکشم 

چمیدونم فکر میکنم اگه با سواد تر بود‌ شاید افکارش این مدلی نبود 

ن 

سواد شخصیتیه پارتنرم تحصیلش تا دیپلمه خودش ادامه نداد اما از هزار جور تحصیل کرده بهتر بلده رفتار کنه 

❤️فمنیست بی دین❤️