2777
2789
عنوان

امتحانای دی

261 بازدید | 17 پست

اگ امتحان دی رو بیوفتم نهایی نیست ولی دوازدهمم چی میشه؟ 

فردا ریاضی امتحان دارم

فامیلمون مرده اصلا تمرکز ندارم از طرفیم دوسندارم بیوفتم امتحانو

اینا بکنار بشدت عصبیم 

حالا داستان چی میشه ؟ بیوفتم باید کی انتحانشو پاس کنم؟

و اینکه کلا ۲ فصل امتحانه هر فصل ۲ درس داره

ک فصل ۱ کامله فصل ۲ فقط درس اولشه ینی کلا باید ۳درس بخونم

فصل ۱و تاحدودی بلدم ولی فصل ۲ کلا شد تعطیلی واس الودگی هوا هیچی بلد نیسم

هیچی نمیشه خرداد مهمه 

اگر نری امتحان بازم هیچی نمیشه نمره ای ک خرداد میگیری اونو میزارن

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی نمیشه خرداد مهمه  اگر نری امتحان بازم هیچی نمیشه نمره ای ک خرداد میگیری اونو میزارن

واقعا؟ اخه همینو تو نینی سایت سرچ‌کردم بعضیا گفته بودن اگ بیوفتی باید خرداد حداقل نمرت یالای ۱۴ باشه وگرنه خرداد میندازنت

واقعا؟ اخه همینو تو نینی سایت سرچ‌کردم بعضیا گفته بودن اگ بیوفتی باید خرداد حداقل نمرت یالای ۱۴ باشه ...

خوب چه کاریه خواهر من 

برو دکتر یک گواهی الکی بگیر امتحان نده 

مدرسه هم موظفه بعد امتحانات ازت دوباره امتحان بگیرن 

ولی توی گواهی نباشد سرما خوردگی باشه ها مثلا آبله‌مرغان یا اپاندیس یا چیزی 

کاربری پسر 
واقعا؟ اخه همینو تو نینی سایت سرچ‌کردم بعضیا گفته بودن اگ بیوفتی باید خرداد حداقل نمرت یالای ۱۴ باشه ...

خوب تو میانگین تاثیر داره 

نمره قبولی خرداد ۷ هست 

حالا نمیدونم به مستمر اینا میرسه یا نه

کاربری پسر 

ب من اینطوری گفتن اگه چیزی بلد نیستی نرو بهتر از اینه ک نمرات کم بشه

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

من یازدهمم تدریس استاد مجید خاکی رو ببین از گوگل سرچ کن مثل اب خوردن توضیح میده من اصلا کلاس ...

درسته ولی خب من فقط یه درسو بلد نیسم یادشم بگیرم باید تمرین کنم‌کل درسارو دیگ

خب عزیزم‌باید  مامانتم اوکی باشه یا نه😂😂

باهاشون صحبت کن بگو اگر برم امتحان بدم مطمئنما نمرم کم میشه ، سعی کن قانعشون کنی ، همم با این شرایط که گفتی خودشون بهتر درک میکنن

همیشه گقتم بازم میگم غیبت بهتر از نمره زیر ۱۸ عه

کاربری پسر