donya12sh مدیر عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 2179 عنوان امتحانای دی | مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 17 پست اگ امتحان دی رو بیوفتم نهایی نیست ولی دوازدهمم چی میشه؟ فردا ریاضی امتحان دارمفامیلمون مرده اصلا تمرکز ندارم از طرفیم دوسندارم بیوفتم امتحانواینا بکنار بشدت عصبیم حالا داستان چی میشه ؟ بیوفتم باید کی انتحانشو پاس کنم؟ 1402/10/08 | 14:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
donya12sh مدیر استارتر عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 2179 باهاشون صحبت کن بگو اگر برم امتحان بدم مطمئنما نمرم کم میشه ، سعی کن قانعشون کنی ، همم با این شرایط ... کاش قبول کنن اصا اعصاب ندارم میترسم یچی بگم بهشون دلخور شن😑💔
82sanakurd عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 675 درسته ولی خب من فقط یه درسو بلد نیسم یادشم بگیرم باید تمرین کنمکل درسارو دیگ عزیزم خودت مایل نیستی چزا بهونه میاری😁یه گوشی دستته و کلی منبع،اگه بخوای میتونی یاد بگیریمن بزرگسالان درس میخونم و اصلا کلاس ریاضی نرفتمو امتحانمم از کله کتابه
donya12sh مدیر استارتر عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 2179 عزیزم خودت مایل نیستی چزا بهونه میاری😁 یه گوشی دستته و کلی منبع،اگه بخوای میتونی یاد بگیری من بزر ... 😐 عزیزم چیو مایل نیستم؟ مگه فقط یاد گرفتنه باید تمرین کنی تا بتونی جواب بدی مسائلو..بعد من فقط یه درسو بلد نیستم ۴تای دیگرو بلدم اون یه درسم فیلمشو ببینم باید تمرین بکنم یا نه ؟