2789
عنوان

شوهرم

188 بازدید | 16 پست

من شماره یه خانومی ک کار اینترنتی انجام میده تو گوشیم دارم بعد دیروز شوهرم انگار با یه خانم صحبت کرده ک ما شماره یه نفرو داریم ک برامون اینکارو انجام میده 

بعد اومد بمن گفت شماره فلانی رو بده برا کسی میخامش ،منم گفتم نه اون فقط برا اشناهاست هعی اصرار کرد من ندادم 

بعد یه خانمه اومد پیشم گفت من این شماره رو میخام شوهرتون گفته شماره همچین کسی رو دارم! خلاصه شماره رو دادم ب خانمه ولی خانمه چادری بود اما خیلی بد اندام بود و. چهره قشنگی داشت چشاش سبز بود یا لنز نمیدونم منم زورم گرفت البته من با خانمه کاری ندارم بیشتر از شوهرم عصبی شدم!

گفتم شاید شوهرم از خانمای چش رنگی خوشش میاد خلاصه کلی تو خونه باهاش دعوا کردم و گفت روزمونو خراب کردی و فکرت خرابه 😁

منم بهش گفتم براچی با زنای مردم صحبت میکنی اونم میگفت صدامو شنیده داشتم برا ی نفر. دیگ توضیح میدادم،ایا راست میگه؟

خلاصه من ک پیش خودم گفتم لابد از زنای چش رنگی خوشش میاد و اینو دیده وخوشش اومده!

خیلی دیروز باهاش دعوا کردم اونم کلی حرف بارم کرد و هعی میگفتی تو نفهمی و فکرت خرابه!!!!!!

خدایا شکرت🙏💕 خدایادخترم سلامت و عاقبت بخیر بشه🤲 آمین🙏

اکی ولی قضیه مشکوکه

اره بابا ب دروغ میگ خانمه صدامو شنیده!!!! از این دروغ تر اخه 

ب نظرتون من اینجور مواقه چیکار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچهارقدم یه کافی نته که کارای اینترنتی انجام میده حالاجداازپیجا چه لزومی داشته همسرت براایشون بخواد 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

یه سوال این خانومه چجوری با همسرتون در ارتباطه؟مشتری یا همسایست؟

مجبور شدم یکم داستانو عوض کنم بیرون بودیم توی یه مکان شلوغ 

هرچهارقدم یه کافی نته که کارای اینترنتی انجام میده حالاجداازپیجا چه لزومی داشته همسرت براایشون بخواد ...

نه یه کاری هست ک این اشنامون انجام میده یکم داستانو عوض کردم مثلا شما به اصل مطلب توجه کن 

شوهرم دروغ میگ ک این خانوم صداشو شنیده خودش رفته بهش گفته 

من حدسم اینه

مجبور شدم یکم داستانو عوض کنم بیرون بودیم توی یه مکان شلوغ 

اهان یعتی با هم بیرون بودید بعد اون خانومم بود همون موقع همسرتون گفتن میشناسیم بعد به شما گفتن شما ندادید خانونه اومده پرسیده؟ یا شما خونه ای جایی بودید؟

اهان یعتی با هم بیرون بودید بعد اون خانومم بود همون موقع همسرتون گفتن میشناسیم بعد به شما گفتن شما ن ...

اره بیرون بودیم شوهرم یکم از من جدا شد من پایین بودم اون طبقه بالا 

اومد گفت شماره فلانی رو بده برا کسی میخام منم ندادم 

تا خانمه اومد پایین گفت برامن میخاد شماره رو. کلا غریبه بود خانمه 

بعد شوهرمم گفت اره اینم شماره رو میخاد ولی من برا کسی دیگ داشتم صحبت میکردم اینم شنیده گفته میخام شماره رو

اهان یعتی با هم بیرون بودید بعد اون خانومم بود همون موقع همسرتون گفتن میشناسیم بعد به شما گفتن شما ن ...

خلاصه من احساس کردم دروغ میگ بخاطر این زنه اومده بود از من شماره فلانی رو بگیره ک بده بهش خخخ 

حالا میگ  من برا کسی دیگ داشتم توضیح میدادم این خانمم شنیده گفته میخامش!

نظرتون چیه؟ینی شوهرم از خانومای چشم رنگی خوشش میاد؟پس چرا منو گرفته؟ چشم و ابروم مشکی 

اره بیرون بودیم شوهرم یکم از من جدا شد من پایین بودم اون طبقه بالا  اومد گفت شماره فلانی رو بد ...

اهان پس بزرگش نکن

ببین کلا شخصیت و طرحواره های همسرتونو‌من نمیدونم ولی مردا بدشون نمیاد نقش ناجی و هیرو داشته باشن و یه خانومی وقتی میبینن سعی میکنن خودشونو خوب نشون بدن حالا چشم رنگیم دوست داره یا نه اشکالی نداره بالاخره زیبایی قشنگه ادم میبینه خوشش میاد شما باید ببینید کلا همسرتون اینجوریه یا نه در اخرم همسرش شما هستید و همیشه باید خودتونو انقدر بالا و زیبا بدونید که با یه اتفاق اینجوری شریع بهم‌نریزید ما هرکاریم انجام بدیم از ما زیباتر کلی اون بیرون هست

اهان پس بزرگش نکن ببین کلا شخصیت و طرحواره های همسرتونو‌من نمیدونم ولی مردا بدشون نمیاد نقش ناجی و ...

جالب اینجاست ک شوهرم نمیخاست بگه برا این خانمه میخاد خود خانمه اومد پایین گف برا من میخاد 

اره همسرم کلا رو زنای غریبم غیرتی میشه بعضی وقتا یا دوس داره کمک کنه به همه حتی بعضی وقتا مردا 

اما من حساس شدم واقن گفتم شاید چشم رنگی خوشش میاد !

خب ادم ناراحت میشه 

بعدش اینکه بعدم میاد هعی لاس میزنه با این و اون بهشم گفتم لژومی نداره بری به همه بگی شماره فلانی رو داریم 

من اینجور مواقه اخه چیکار کنم خودمم خوشگلم ولی ناراحت میشه فکر بد میکنم و حداقل ۵۰درصدش درسته 

اهان پس بزرگش نکن ببین کلا شخصیت و طرحواره های همسرتونو‌من نمیدونم ولی مردا بدشون نمیاد نقش ناجی و ...

منم بهش گفتم تو دوسداری من هردم دست یه پسرو بگیرم بیارم پیشت بگم شماره فلانی رو بده بهش!!!!!!کلی فحشم داد😭

جالب اینجاست ک شوهرم نمیخاست بگه برا این خانمه میخاد خود خانمه اومد پایین گف برا من میخاد  اره ...

اهان میفهمم چی میگی

همه دوست دارن مردشون سنگین و‌جدی باشه با بقیه و‌ کاملا حق داری

اهان میفهمم چی میگی همه دوست دارن مردشون سنگین و‌جدی باشه با بقیه و‌ کاملا حق داری

الان برداشتتون چیه واقن از خانمه خوشش اومده ک خاسته پنهان کنه ک برا این میخاد؟؟؟؟؟

چشم رنگی دوس داره؟

واقن هنوز موندم من