2789
عنوان

کهیر حاد

274 بازدید | 5 پست

سلام من چند وقت پیش کهیر زدم صورتم ورم کرد دستام هم قرمز شد و خارش داشتم. رفتم دکتر آمپول و قرص و پماد داد خوب شدم. بعد یک هفته دیروز صبح بلند شدم باز دیدم اینجوری شدم و اینبار شدیدتر. چشام انقدر باد کرده نمی تونم باز نگهشون دارم چهار نوع قرص آنتی هیستامین مثل تلفست یا فستوور و هیدروکسی زین و نئوتادین  و سیتریزین میخورم ولی ساعت به ساعت ورم صورتم بیشتر میشه. اگه این مشکل برای خودتون و اطرافیانتون رخ داده و دکتری رفتید که کاری کرد برای همیشه از شرش خلاص شید ممنون میشم معرفیش کنید و شماره و آدرس مطبش بهم بدید. اگه ترفند هم برای تسکین و کمک به خوابیدن التهاب می دونید لطفا بهم بگید.

احترام به نظر دیگران احترام به شخصیت آنهاست. احترام به شخصیت دیگران، در نوبه اول احترام به شخصیت خود است.

عزیزم شما بهتر شدین؟ چی استفاده کردین من همراه سرماخوردگی اینجوری شدم نمیدونم علایم سرماخوردگیع یا ع ...

فَستور و فموتیدین

اره خوب شدمو دیگه کهیر نمیزنم البته امپول زدم آنا نهایت دو ساعته همیشه خوب میشدم

احترام به نظر دیگران احترام به شخصیت آنهاست. احترام به شخصیت دیگران، در نوبه اول احترام به شخصیت خود است.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام

چند ماه پیش منم گرفتم.اینایی ک میگم رو بکنید قول میدم خوب میشید.فقطططط و فقط سردی بخورید.فقط

ماست،عدس،خاکشیر مخصوصا

و در کنارشم چیرایی ک دکتر داده رو مرتب مصرف کنید

اصلا لباس گرم اینا نپوشید.فقط سردی

و اینکه از چیرای حساسیت زا دوری کنید بشدت.مثلا گوجه،گردو،ذرت فلان.... چند روز زیاد خاکشیر اینا بخور ...

بسیار ممنون از اینکه وقت گذاشتید منو راهنمایی کردید