2777
2789

من مجردم عشقم رفته و بجز اون نمیتونم ب کسی فک کنم...حالا دلم یه نی نی میخاد ک شبیه عشقم باشه🥲

باید از کجا تهیه کنم؟🥲🥲

من نی نی میییییخااااام

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔

از نی نی فروشی های معتبر سراسر کشور

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از بقالی سر کوچه

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

از نی نی فروشی های معتبر سراسر کشور

😂😂😂نی نی ک شبیه عشقم باشه دارن؟

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔
نی نی اسمش قشنگه وگرنه دردسری بیش نیست اونم باشرایط تو

🥲🥲🥲

عزیزم زن عشقتم بشی معلوم نیس نی نی شبیه کدومتون شه 

ام🥲🥲🥲

ولی جدی اسی جان بهتر نیسب کسی ک توزرو ول کرده رفته یکی دیگ رو ب تو ترجیح بده نیگی عشقم هنوز ؟؟گلم اون تورو فراموش میکنه بعد تومیخای فقط فکرکنی اون تنها کیس مناسبت بوده ؟ ببین اگ نخاستی هیچ وقت ازدواج کنی اوکی ولی ن بخاطر اون بشرطی ک بخاطرخودت و تصمیم خودت باشه

ولی جدی اسی جان بهتر نیسب کسی ک توزرو ول کرده رفته یکی دیگ رو ب تو ترجیح بده نیگی عشقم هنوز ؟؟گلم او ...

یکی دیگه رو بمن ترجیح نداده 

من دوسش دارم دست خودم نیس هنو امیدوارم...امیدوارم ک بهش برسم💔

یکی دیگه رو بمن ترجیح نداده  من دوسش دارم دست خودم نیس هنو امیدوارم...امیدوارم ک بهش برسم💔

ببین گلم وقتی ک رفته تهش ینی میره ی روز سمت یکی دیگ منظورم این نبود ک خیانت کرده 

ولی اگ توانتخابش بودی نمیرف تا اخر ک سینگل نمیمونه میره زن میگیره 

مطمعن باش اگ برگرده هم بالای 90درصد کات میکنه باز فقط تو تو شرایطی بدتر و وابسته تر مجبوری ترکش کنی اون وقت بهتر الان سختیشو بکشی 

ببین گلم وقتی ک رفته تهش ینی میره ی روز سمت یکی دیگ منظورم این نبود ک خیانت کرده  ولی اگ توانت ...

خیلی ممنون از پیش گویی تون

عزیزم شما چی راجب ما میدونین ک دارین این حرفارو میزنین؟

خیلی ممنون از پیش گویی تون عزیزم شما چی راجب ما میدونین ک دارین این حرفارو میزنین؟

عزیزم عصبانی نشو من درکت مبکنم این پیش گویی نیس چیزی ک مشاور ها و روان شناس ها که هزارتا کیس مشابه دیدن میگن ک ب جز درصد کمی بیشتر لین رابطه ها بعد برگشت هم ممکن کات شه مخصوصا اگر زمان زیادی گذشته بنابراین حتی اگ طرف مقابل برگرده بهتر از مشاور کمک گرفته شه اگ ن ممکن خدای نکرده ی جدایی سختتر اتفاق بیفته نیاز نداری رو من گارد بگیری گلم میتونی از ی مشاور کمک بگیری یا تاپیک لزنی توهمین نی نی  تجارب اونایی ک برگشتن بهم بخونی ان شاا...ک مسبرهای خوب جلو پات بیاد