2821
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 72 پست
قبل از بچه دار شدن میخوام ازش مطمئن بشم 

بزار یه چیزی رو بهت بگم خیلی نگاهشون هرزه الکی دوست دارن نگاه کنن اما دنبالش نیستن اگه یکی رو سر راهش عمدا قرار بدی  احتمال داره وا  بده اما بصورت عادی شاید هیچکس سر راهش قرار نگیره پس هرگز کسی رو مصنوعی امتحان نکن اینجا همه میگن نه چون اینکار بیشتر فریبه تا امتحان پس همه یچیزی میدونن 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بیخیال عزیزم. خودتو اذیت نکن.

مرد باید باشعور و با فرهنگ باشه.

اگه شوهر شما فقط نگاه می کنه، شوهر من دوران عقد قربون صدقه دخترای تو خیابون می‌رفت که حرص منو دربیاره.

منم ۴-۵ سال خیلی حرص خوردم. آخرین بار که نگاه کرد بهش گفتم زیارت قبول. دیگه بعد از اون نگاه نکرد.حداقل وقتی من همراشم نگاه نمیکنه و به خودش اجازه نمیده درموردشون نظر بده.

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

ن

۵۰، ۵۰ س دیگه

فک کن پا بده یا باید طلااق بگیری یا تا آخر عمرت شک داشته باشی. سری که درد نمیکنه رو دستمال نمیبندن

بعدم امتحان کردن مال دوست دختر پسراس نه زن و شوهر

بالاخره بعد 3 سال خدا به منم نی نی داد، درست وقتی که تو اوج ناامیدی بودم... خدایا شکرت......... به امید بارداری همه منتظرا
چیزی ازش دیدی؟

نه فقط تو خیابون زیاد نگاه میکنه 

میشه ساده رد نشی؟ دخترا بابایین منم بابام مریضه و دلم هزار تیکه شده میشه یه دعا مهمونم کنی الهی غم و مریضی عزیزات نبینی 🤲🥺❤️بابام گرفتار مریضی سرطان شده من اول و آخر امیدم به خداست بعدش نگاه ابوالفضل و مادرش ام البنین 🥺🥺🤲🤲🤲❤️
بیخیال عزیزم. خودتو اذیت نکن. مرد باید باشعور و با فرهنگ باشه. اگه شوهر شما فقط نگاه می کنه، شوهر ...

منم خیلی بهش گفتم همش میگه حواسم نیست و منظوری ندارم و وقتی من هستم سعی میکنه نشون بده که به همه بی اهمیته ولی خب میدونم که دوس داره نگاه کنه 

میشه ساده رد نشی؟ دخترا بابایین منم بابام مریضه و دلم هزار تیکه شده میشه یه دعا مهمونم کنی الهی غم و مریضی عزیزات نبینی 🤲🥺❤️بابام گرفتار مریضی سرطان شده من اول و آخر امیدم به خداست بعدش نگاه ابوالفضل و مادرش ام البنین 🥺🥺🤲🤲🤲❤️
نه اصلا یه جور دیگه مطمئن شو

مثلا چجوری؟ 

منم خیلی بهش گفتم همش میگه حواسم نیست و منظوری ندارم و وقتی من هستم سعی میکنه نشون بده که به همه بی ...

خب ببین همین که برات توضیح میده یعنی نمی‌خواد دلتو بشکنه. شاید براش عادت شده. سعی کن کم کم ترکش بده. بهش نتوپ که اونم بگه دلم میخواد.

شوهر من وقیحانه میگفت خدا آفریده که من نگاه کنم دیگه😎

نذار روش تو روت باز بشه. ناراحت نشو عزیزم❤️

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

عزبزم من تاپیکمو گداستم حذف پدرت بهتره؟

سلام عزیزم داره شیمی درمانی میشه که توده کوچیک بشه عمل کنن 

ایشاله ک زودتر سلامتیش رو بدست میاره نگران نباش گلم ❤

فوت شد بابام💔

2823
2791
2779
2792