2821
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 72 پست
شاید مسخره باشه ولیی امتحانمو خوب میدم؟

ای وای کیوت😂❤آره عزیزم چرا خوب ندی اخه.. فقط بیش از حد نخون ک گیج نشی.‌ 

کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیی بخدا روانی شدم اصلا نمیرسم هرچی میخونم  یا وسطش حالت تهو میگرم اصن یه وعضی

امتحان چی داری گلم کلاس چندمی؟

من هم سنت بودم کلن تو دوران مدرسه هیچ وقت استرس نداشتم هیچیم نمیخوندما ولی قبول میشدم نمره خوبم میگرفتم 

امتحان چی داری گلم کلاس چندمی؟ من هم سنت بودم کلن تو دوران مدرسه هیچ وقت استرس نداشتم هیچیم نمیخوند ...

من مدرسه قبلیم که چند سال پیش بود نمیخوندم چون بین بچه ها رقابتی نبود ولی الان چند ساله سمپادم خیلی رقابت زیاده

اگه پا بده طلاق میگیری بکن وگرنه تا اخر عمرت باید با کسی زیر یه سقف باشی که حالت ازش بهم‌میخوره

دقیقا  

هرگز به کسی حسادت نکن :                                   بخاطر نعمتی که خدا به او داده :                              زیرا تو نمی دانی خداوند چه چیزی را از او گرفته          و غمگین مباش وقتی خداوند چیزی را از تو گرفت زیرا تو نمی دانی خداوند  چه چیزی را عوض آن به تو خواهد داد� 🙂 پس همیشه در هر حال و هر لحظه شکر گزار🙏 نعمت های خدا باشیم 🌹   🤗خدایا شکرت 🤗     
۱۱ حسابان

واییی ببین من رشتم هنر بود کنکور ریاضی دادمممم.. ریاضیم عالیه.. ولی خب اصلا استرس نداشته باش قشنگم حسابان ک نسبت ب ریاضیات و هندسه اسون تره.. زیاد خودتو اذیت نکن 

متولده چندی؟ من ۸۴م 

ببین دوسال پیش منو دخترخالم یه پیج اینستا فیک داشتیم مال رفیق دخترخالم بود عکسای دختره خوشگلو هات باهاش میرفتیم دوسپسرو نامزد رفیقامونو امتحان میکردیم ببین یعنی ردخور نداشت متعهدتریناشونم وا میدادن نکن لطفا مردا ۹۹ درصدشون نه خیانت جنسی ولی شاید در حد پیام دادن خیانت کنن اصلا تا ازش چیزی ندیدی دنبال این داستانا نرو

من مدرسه قبلیم که چند سال پیش بود نمیخوندم چون بین بچه ها رقابتی نبود ولی الان چند ساله سمپادم خیلی ...

ای بابا چ بد💔

2823
2791
2779
2792